ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Google εστιάζει στις εταιρίες που πουλάνε ψεύτικα views

Η Google ανακοίνωσε ότι αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο καταμετράει τα views (θέασεις) των βίντεο στο YouTube και πέρα από το να τα ελέγχει καθημερινά για μη «νόμιμες» θεάσεις, θα μπορεί κατά καιρούς να αφαιρεί views από βίντεο που κρίνει ότι τα έχουν αποκτήσει με αθέμιτο τρόπο. Εκεί έξω υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε views για video ώστε να παρουσιάζονται ως δημοφιλή.

 
τo YouTube δεν είναι μόνο ένα μέρος για βίντεο, είναι ένας τόπος για ουσιαστική ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Γι 'αυτό παίρνουμε την ακρίβεια αυτών των αλληλεπιδράσεων πολύ σοβαρά.
Ως μέρος της μακρόχρονης προσπάθειας μας για να κρατήσουμε το YouTube αυθεντικό και γεμάτο σημαντικές αλληλεπιδράσεις, έχουμε αρχίσει περιοδικά τον έλεγχο views (θέασεις) των βίντεο

Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ακρίβειας των αριθμήσεις προβολής και τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των οπαδών και των δημιουργών μας. Ως δημιουργοί του YouTube, σας ζητάμε επιπλέον να είσαστε προσεκτικοί με τις επιχειρήσεις εμπορίας τρίτων? δυστυχώς, κάποιες από αυτές θα σας πουλήσουν ψεύτικη θέα. 

Η προσπάθεια της Google πρόκειται να επηρεάσει ουσιαστικά τις εταιρίες που πουλάνε ψεύτικα views, με σκοπό να προωθήσουν τα βίντεο των πελατών τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, τέτοια τακτική ακολουθούν κατά κόρον οι εταιρείες Universal Music και Sony, που έχουν αναλάβει την προώθηση μερικών από των πιο διάσημων καλλιτεχνών του κόσμου, όπως ο Justin Bieber, η Rihanna, η Madonna, η Katy Perry, η Alicia Keys, η Beyonce, κλπ. Σύμφωνα με το μέτρο αν κάποιο βίντεο αριθμεί περισσότερα views από αυτά που του αναλογούν, τα ψεύτικα views θα αφαιρούνται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Google εστιάζει στις εταιρίες που πουλάνε ψεύτικα views Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">