ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση 5ου Τακτικού Οργανωτικού και Προγραμματικού Συνεδρίου


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση συμμετοχής στο 5ο Τακτικό Οργανωτικό και Προγραμματικό Συνέδριό μας

Αγαπητές (οι) φίλες (οι)

Όπως γνωρίζετε έχουμε δώσει στη δημοσιότητα την προκήρυξη του 5ου Τακτικού Οργανωτικού και Προγραμματικού Συνεδρίου μας, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 6.00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.

Θέματά του είναι :
1. Απολογισμός Πεπραγμένων – Οικονομικός Απολογισμός και έγκρισή τους.
2. Ψήφιση Προγράμματος Δράσης και Πολιτικής Απόφασης
3. Επικαιροποίηση Δημοτικού Προγράμματος.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και ορισμός χρόνου εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου, των μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου, των μελών του Ελεγκτικού Σώματος, του υποψήφιου Δημάρχου και του 50% των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

Πρόθεσή μας είναι, όπως άλλωστε κάναμε μέχρι τώρα, η ψήφιση της επικαιροποίησης του Δημοτικού μας Προγράμματος να είναι αποτέλεσμα ουσιαστικού διαλόγου και της μεγαλύτερης δυνατής συλλογικής επεξεργασίας. Ήδη, για το λόγο αυτό, από διμήνου διευρύνθηκαν και λειτουργούν σε ανοιχτές συνεδριάσεις οι Ομάδες Εργασίας στους τομείς: α) Τοπική Αυτοδιοίκηση – Μοντέλο Ανάπτυξης της Πόλης, β) Περιβάλλον – Έργα Υποδομής, γ) Κοινωνική Πολιτική – Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός..

Για τον ίδιο λόγο σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο συνέδριό μας, να καταθέσετε γραπτά ή προφορικά τις προτάσεις σας και σε κάθε περίπτωση, να λάβετε το λόγο ώστε να τις αναλύσετε διεξοδικά.

Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε απόψεις για το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της.

Με εκτίμηση
Για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Η Πρόεδρος

Αθηνά Λυγνού
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση 5ου Τακτικού Οργανωτικού και Προγραμματικού Συνεδρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">