ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο κατ΄ ευφημισμόν Πολιτισμός στη Γλυφάδα


Επανειλημμένα επί πολλά χρόνια έχω δει και έχω διαβάσει ότι ''ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ'' χωρίς να αποδεικνύεται στη πράξη.

Οι εγκληματικές κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ των τελευταίων τετραετιών,  και οι υποκριτικά κινούμενοι στην αντιπολίτευση για τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, έχουν αποδείξει στον Ελληνικό λαό ότι δρουν μονάχα για τα δικά τους κομματικά συμφέροντα, χωρίς να πιστοποιείται ότι εκφράζουν και υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών.

ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ.

Γίνομαι περισσότερο συγκεκριμένος και σαφής. 
1) Έπειτα όσων γνωρίζουν οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα, και πολλοί ακόμα εκτός της πόλης μας, ουδέποτε υπήρξαν αρωγοί και υπερασπιστές των δημοσίων αγαθών στη Γλυφάδα οι εκάστοτε εκλεγμένοι αιρετοί, όπως και σειρά υποψηφίων, συνδικαλιστών, κ.α.
2) Γνωρίζουμε πόσες ενέργειες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια όσων αφορά απολυμένους του δημοσίου τομέα, που βρίσκονται σε καθεστώς ανεργίας επί 6 - 8 μήνες, ενώ δεν γνωρίζουμε ούτε μια (1) ενέργεια όσων αφορά πολίτες που δέχτηκαν καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις μηχανημάτων πολλών χιλιάδων ευρώ.
3) Επί πολλά χρόνια διαπιστώνουμε τις ενέργειες και τοποθετήσεις όσων αφορά τη δημόσια περιουσία (γη και ακίνητα) ενώ ουδέποτε είδαμε να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για αυτά που περικλείουν την γη και τα ακίνητα που είναι τα δημόσια αγαθά (συχνότητες) Οι ακατάλληλες κυβερνήσεις ΝΔ&ΠΑΣΟΚ καταπατώντας Σύνταγμα και θεσπισμένο νομικό πλαίσιο - που οι ίδιοι ψήφισαν στο όνομα της λαϊκής κυριαρχίας - προσβάλουν τη Δημοκρατία και τους πολίτες στη χώρα μας σύμφωνα με όσα κάκιστα ισχύουν.
4) Αυτοί που όφειλαν τόσο σε επίπεδο Βουλής (κοινοβουλευτισμού) όσο και σε τοπικό επίπεδο εκλεγμένων (αιρετών) και ειδικά διοικούντων, να τοποθετηθούν
έπειτα από σειρά αιτήσεων του δημότη - πολίτη, είναι γνωστό σε όλους σήμερα ότι υπεκφεύγουν παρανομώντας. Την ίδια στιγμή που αυτοί οι παρανομούντες είτε καταπατούν το Σύνταγμα και το νομικό πλαίσιο, είτε τη χρηστή διοίκηση που αξίωσαν από το κοινωνικό σύνολο,  η μοναδική προσλαμβάνουσα που έχουν
όλοι οι υπόλοιποι είναι μια σειρά από αντισυνταγματικές παρανομίες διαπλεκομενων, και τα πεπραγμένα αυτού του σάπιου συστήματος και μηχανισμών εις βάρος των υπολοίπων πολιτών.

Πως είναι δυνατόν όσοι και όσες γνωρίζουν τα πεπραγμένα παρανομούντων εκ του ασφαλούς, που αξίωσαν την εκλογή τους για την υπηρέτηση των πολιτών, ενώ υπηρετούν είτε διαπλεκόμενα, είτε κομματικά συμφέροντα, να συμπεριφέρονται ως ασυνείδητοι και ανεύθυνοι; 

Yπάρχει ενδεχόμενο ευρείας αποδοχής προσώπων που υποκρίνονται για τις κομματικές πολιτικές σκοπιμότητες, είτε για αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα συμφέροντα, προσβάλλοντας αρχικά τη νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου, και στη συνέχεια θεσμούς, νόμους, και Σύνταγμα; 

Τέλος, που διακρίνεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε αυτούς που εκδηλώνουν ενδιαφέρων για τα κοινά στο τόπο μας, όταν δεν υπάρχει ούτε μια (1) τοποθέτηση από τη πλευρά τους έπειτα εκατοντάδων ωρών ενημέρωσης και αιτημάτων, πρωτοκολλημένων αιτήσεων, και ετών διαδικτυακής ενημέρωσης; 
Την ίδια στιγμή που πηγαίνουν από συνοικία σε συνοικία, και από γειτονία σε γειτονιά, υποτίθεται ενδιαφερόμενοι για τα προβλήματα των δημοτών, τη καταγραφή τους, ώστε από το θεσμικό ρόλο που θα τους παρασχεθεί, ως υπεύθυνοι να πράξουν σύμφωνα των υποχρεώσεων που έχουν.

Μήπως η πολιτική ειδικά στη Γλυφάδα έχει εκπέσει πολύ χαμηλά; Γνωρίζεις τα πεπραγμένα Κ.Κόκκορη και λοιπών που υποτίθεται κάνουν καταγραφή από πλατεία σε πλατεία, και από καφενείο σε καφενείο, ενώ παρανόμησαν και παρανομούν σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις του δημότη.

Αυταπόδεικτα η πολιτική στη Γλυφάδα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις ώστε να υπηρετούνται κομματικές σκοπιμότητες, και πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα.

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ;

Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο κατ΄ ευφημισμόν Πολιτισμός στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">