ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέντευξη δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη (ΕΡΩΤΗΜΑ)


Γίνεται κ. Κόκκορη το 2014 στη Γλυφάδα να υπάρχει δημότης ο οποίος καταθέτει σύννομα πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο, αξιώνοντας το ζήτημα του να τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να λάβουν γνώση συνολικά οι εκλεγμένοι αιρετοί, και ο αρμόδιος δήμαρχος να μη πράττει σύμφωνα των θεσμικών του υποχρεώσεων;

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν είχα τη δυνατότητα να παρευρίσκομαι στην καθορισμένη συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο, οπότε χρειάζομαι τη δημόσια απάντηση. 

Τι πράξατε ως διοίκηση και δήμαρχος κατόπιν του αιτήματος του δημότη Γλυφάδας ο οποίος έγγραφος ζήτησε να τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο;

(Πρωτοκολλημένη αίτηση πρoς το ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με αρ. πρωτ. 56577 και ημερομηνία 24/10/2012)

Οποιαδήποτε υπεκφυγή από τη πλευρά του δημάρχου, να μην απαντηθεί το ερώτημα, θα θεωρηθεί προσβολή συνολικά όλων των δημοτών Γλυφάδας.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Συνολικά οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τις υποχρεώσεις της χρηστής διοικήσεως, και όσων αξιώνουν θεσμικό ρόλο. Παράλληλα κρίνουν εάν υπάρχει καταλληλότητα, επάρκεια δυνατοτήτων - ικανότητας, και εάν ασκείται με ορθό τρόπο τα καθήκοντα σας κατόπιν της λαϊκής εντολής.

Υ.Γ 2:Όπου υφίστανται δυο μέτρα και σταθμά από τους ιδίους ανθρώπους αυτά τα άτομα είναι προδότες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέντευξη δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη (ΕΡΩΤΗΜΑ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">