ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το δημοψήφισμα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB δείχνει......


Με έκπληξη παρακολουθούμε εδώ και λίγες ημέρες το «χορό» που «έχουν στήσει» κάποιοι συμπολίτες μας, προφανώς μέλη της ΝΔ στο δημοψήφισμα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Μετά από το κυριολεκτικά «Κουαρτέτο» των διαδοχικών πυροτεχνημάτων εντυπώσεων από τη πλευρά των Νεοδημοκρατών συμπολιτών μας, Παπανικολάου - Δίβαρης, μπορώ να στοιχειοθετήσω ότι κάποιοι θεωρούν τις εντυπώσεις σημαντικότερες από όσα αποτελούν πάγιες δομές ενδεδειγμένων πολιτικών.

Βέβαια τα λάθη ένθεν και ένθεν είναι συγκεκριμένου χαρακτήρα, όμως δεν μπορώ να μη σταθώ σε ένα σημείο που προσωπικά θεωρώ σημαντικό.
Άσχετα του τι δείχνει η δημοσκόπηση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, (Γνωρίζετε ότι προσωπικά δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις) αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα, και να αποδείξω, είναι ότι ο κ. Παπανικολάου ήταν απών επί χρόνια όσων αφορά τα τοπικά μας δρώμενα, όπως και ο κ.Δίβαρης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ: Θέλω να ελπίζω ότι το 2019 οι Γλυφαδιώτες/ισσες δεν θα αντικρίσουν ξανά λινάτσες κρεμασμένες από σχοινιά στις πλατείες του δήμου. Εάν επιτρέψουν το 2019 να κρέμονται ακόμα λινάτσες από σχοινιά ενώ πολιτευομενοι θα κακοδιοικούν, και θα κάνουν διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος χωρίς τις ενδεδειγμένες δομές στο τόπο μας, αυτοί οι συμπολίτες μας πραγματικά θα είναι κατάπτυστοι.
Επίσης, μπορώ να τονίσω ότι όσα ακούσαμε από τον κ.Παπανικολάου, όσων αφορά την ανάπτυξη στη Γλυφάδα με Ευρωπαϊκά προγράμματα, αποτελούσαν σχεδόν καθημερινά μεταδιδόμενα του υποφαινόμενου το 1999 πριν τις διώξεις - κατασχέσεις, όπως και το 2004 από τον Γλυφάδα fm. Σαφώς δεν είναι κάτι καινούργιο.

Επιπροσθέτως, το ότι η πόλη έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης κι' όμως παραμένει στάσιμη, άναρχα εξελισσόμενη, χωρίς ουσιαστικά οφέλη για τους πολίτες, που είπε πρόσφατα στην ομιλία του ο κ.Δίβαρης, αποτελούσε μέρος των δημόσιων ομιλιών μου από τον Γλυφάδα fm επί χρόνια.

Οι εν λόγω πολιτευόμενοι δεν καινοτόμησαν, ούτε προσέθεσαν κάτι καινούργιο πέραν όσων είχα μεταδώσει δημόσια επί μακρόν, όντας ο βαλλόμενος δημότης
από τον κομματικό εναγκαλισμό, και τα προσωπικά συμφέροντα αιρετών που παρέλασαν στη πόλη μας, και γνωρίζουμε όλοι τα πεπραγμένα τους.

Πραγματικά βλέποντας και ακούγοντας όσα έχουν να πουν δημόσια οι συμπολίτες μας, μπορείτε όλες και όλοι να αντιληφθείτε το εύρος υποκρισίας που διέπει άπαντες. Για άλλη μια φορά, συνολικά οι πολιτευομενοι στη Γλυφάδα, για την ταμπακιέρα δεν λένε τίποτα. Με δημόσια έκθετο το δημότη της πόλης, επώνυμα, με μια κακοδιοίκηση Κόκκορη, και με βασικό ΑΙΤΗΜΑ επι σειρά ετών την επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM,  ώστε στο τόπο μας να υπάρχει ο στοιχειώδης πολιτισμός που απαιτείται σε σύγχρονες κοινωνίες, οι ενδιαφερόμενοι αξιώνοντας την εκλογή τους κωφεύουν.

Την ίδια στιγμή στη Γλυφάδα του 2014 οι διοικούντες ''ενημερώνουν'' τους δημότες με λινάτσες κρεμασμένες από σχοινιά στις πλατείες, και αυτό σαφώς εκλαμβάνεται ως βασικό στοιχείο του πολιτισμού μας, σε μια πόλη που θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν ως σύγχρονη πόλη. 

Άρα εξωθούν τον κάθε δημότη να αντιστρατευτεί ενάντια σε όλους αυτούς.
Διότι είναι επιβεβλημένη αναγκαιότητα όταν ο πολιτευόμενος που αξιώνει την εκλογή του, η διοικεί, δεν καλύπτει το δημότη, ο δημότης να αντιστατευτεί και να τον εκτοπίσει.

Προφανώς κάποιοι συμπολίτες μας που κατοικούν στην ''σύγχρονη'' Γλυφάδα είτε δεν διαθέτουν τη στοιχειώδη αντίληψη τι συμβαίνει στη πόλη μας, είτε επιθυμούν να αναπαράξουν τις παθογένειες δεκαετιών έχοντας τη Γλυφάδα στο Μεσαίωνα για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Θέλω να ελπίζω ότι το 2019 οι Γλυφαδιώτες/ισσες δεν θα αντικρίσουν ξανά λινάτσες κρεμασμένες από σχοινιά στις πλατείες του δήμου. Εάν επιτρέψουν το 2019 να κρέμονται ακόμα λινάτσες από σχοινιά ενώ πολιτευομενοι θα κακοδιοικούν, και θα κάνουν διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος χωρίς τις ενδεδειγμένες δομές στο τόπο μας, αυτοί οι συμπολίτες μας πραγματικά θα είναι κατάπτυστοι.

Οι συγκεκριμένες προθέσεις των δύο Νεοδημοκρατών υποψηφίων - και άλλων -δε μπορεί παρά να αντιμετωπίζονται ώς «φαρσοκωμωδία» από τον δημότη Γλυφάδας, θυμίζοντας αλλά & παραλληλίζοντας μας με την συμπαθητική φιγούρα του αφελούς «Ζήκου» στη ταινία με τον προφητικό ίσως τίτλο:«Της κακομοίρας»! 

Γιατί πραγματικά στη πόλη μας γίνεται της κακομοίρας με όσους αξιώνουν να διοικήσουν και διοικούν, εις βάρος του τόπου και των δημοτών, έχοντας τη Γλυφάδα κυριολεκτικά στο Μεσαίωνα για τα κομματικά και ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Καλείστε να διαβάσετε και να γνωρίζετε απόλυτα Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ από το Πάντειο πανεπιστήμιο, ώστε να γνωρίζετε ότι το τοπικό δημόσιο συμφέρον και του δημότη προέχουν των διαπλεκομενων και άλλων  εκτός των ορίων της πόλης μας, και ποια είναι τα πεπραγμένα πολλών τετραετιών. Ουσιαστικά και ποια είναι η στάση όσων αξιώνουν την εκλογή τους επί του παρόντος.  

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Εσείς κάνετε παροχή πυροτεχνημάτων, και εντυπώσεων, ενώ είσαστε ανύπαρκτοι επί χρόνια, και εμφανιστήκατε πρόσφατα. Στον αντίποδα έχω επί μακρόν σχεδόν καθημερινή παρουσία και λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τολμήστε να γίνετε κατάλληλα αντιπροσωπευτικοί.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το δημοψήφισμα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB δείχνει...... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">