ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΥΛΗ

Τοπικοί δημοσιογράφοι κατασκευάζουν πλασματικές ειδήσεις - ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ, οι οποίες αναπαράγονται ώστε να καλύψουν τις πραγματικές τοπικές ειδήσεις και τα μείζονος σημασίας προβλήματα των κατοίκων.

Όπως προέκυψε τελικά από τις έρευνες, το ελικοπτεράκι που πέρασαν ως είδηση ότι εξεράγγη με εκρηκτικά, δεν περιείχε εκρηκτικά, γιατί απλά ήταν ένα τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι.

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε σήμερα το πρωϊ στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω της έκρηξης ενός τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου αερομοντελισμού στην οδό Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη.

Η έρευνα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ολοκληρώθηκε και, όπως έγινε γνωστό τελικά από την αστυνομία, το ελικοπτεράκι δεν περιείχε εκρηκτική ύλη. 

Νωρίτερα, οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού και μάλιστα κοντά σε σπίτι επιχειρηματία στην περιοχή.

Τονίζουμε ότι δεκάδες εγκάθετοι και έμμισθοι  πολιτευομένων και ''επιχειρηματιών'' στη Γλυφάδα και τα νότια, κατασκευάζουν ειδήσεις φωτοβολίδες ώστε να αποπροσανατολίζουν τους κατοίκους στα νότια από την πραγματική τοπική ειδησιογραφία, και όσα κάκιστα ισχύουν σε επίπεδο των τοπικών μας κοινωνιών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΥΛΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">