ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο Τάσος Ταστάνης στην τοποθέτηση του, στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, δήλωσε ότι θα ασκήσει μια γόνιμη αντιπολίτευση χωρίς χτυπήματα κάτω απο την μέση, θεωρώντας ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι υπάρχει πολυ σοβαρό θέμα με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και με τον κανονισμό και δεσμεύεται ότι θα φέρει προτάσεις οι οποίες πρέπει να συζητηθούν με διαφάνεια και Δημο-Κρατικότητα.


Γιάννης Κουρδομένος: Εμείς ως δημότες οφείλουμε να δηλώσουμε ότι επί πολλά χρόνια δεν ισχύει ίχνος δημοκρατικότητας στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, το οποίο βρίσκετε έρμαιο κάποιων κομμάτων,μελών Τ.Ο, και εξωθεσμικών εφοπλιστών και ''επιχειρηματιών'', οι οποίοι  έχουν αποκαθηλώσει πλήρως τις δημοκρατικές διαδικασίες, τον κανονισμό, και κάθε ενδεδειγμένη δομή λειτουργίας του δήμου.

Εν τοιαύτη περιπτώση, αν συνεχίσει μια αντιδημοκρατική λειτουργία και για το προσεχές διάστημα την ευθύνη θα φέρουν συνολικά όλες οι παρατάξεις, και έτσι θα το εκλάβουμε ώστε να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες κινήσεις - αντιδράσεις - ενέργειες.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κ.Παπανικολάου, όσο και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι, θα σεβαστούν την λαϊκή εντολή φροντίζοντας για την εκπροσώπηση του 100% των δημοτών, τηρώντας απόλυτα τους κανονισμούς για την εύρυθμη λειτουργία του Δ.Σ. 

Δεν θα 'συγχωρήσουμε' για δεύτερη φορά παρανομίες εις βάρος των δημοτών έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων στον δήμο, διότι καθίσταται σαφές ότι η ευθύνη είναι συλλογική και επιπροσθέτως υπάρχει δόλος. Φέρουν ευθύνη όλες οι παρατάξεις για την κάκιστη λειτουργία του Δ.Σ. τα προηγούμενα χρόνια.

Το αυταπόδεικτο, επί πολλά χρόνια η συστηματική παρανομία από την πλευρά αιρετών, τόσο σε προτάσεις, όσο και σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις εις βάρος του τόπου και των δημοτών,  με ευνοημένους εφοπλιστές και δημότες άλλων δήμων, καταδεικνύει τι ίσχυε σε τοπικό επίπεδο. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">