ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΚΚΟΡΗ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Σαφώς πρέπει να υπήρξε μυστική συμφωνία μεταξύ Κ.Κόκκορη και Παπανικολάου την προεκλογική περίοδο, ώστε ο δήμος να οδηγηθεί πάλι στα χέρια των κυβερνητικών.

Πριν τις δημοτικές εκλογές οι κ. Παπανικολάου και Κόκκορης συναντήθηκαν με φόντο το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, με τα φουτεράκια με κουκούλα, δηλώνοντας στους δημότες/ισσες ότι υφίσταται σχέση συνεργασίας μεταξύ τους.

Αυτή η σχέση συνεργασίας των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σαφώς είχε πολιτικοοικονομικές προεκτάσεις - δημοσιεύματα και φήμες αναφέρουν 1.500.000 εκ. από τον όμιλο Λάτση για να καμφθούν οι συνειδήσεις των ενοχλητικών δημάρχων - καθώς επίσης και των ''ενοχλητικών'' βουλευτών, οι οποίοι ήταν απόντες σε όλα τα δρώμενα όσων αφορά την εκχώρηση του πρώην αεροδρομίου στον όμιλο Λάτση.

Επιπροσθέτως, άσχετα όσων ειπώνονται υπέρ του ενός και κατά των άλλων για συγκεκριμένες σκοπιμότητες, οι κύριοι - κυρίες αιρετοί έχουν ορκιστεί να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον, και υποχρεούνται να προασπίζονται τα συμφέροντα όλων των Γλυφαδιωτών.

Μέχρι σήμερα πλην των αυταπόδεικτων συμφερόντων των ιδίων, που λαμβάνουν και διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, και διαπλεκόμενων επιχειρηματικών - εφοπλιστικών συμφερόντων, δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο σε τοπικό επίπεδο.

Θα σταματήσει η παράσταση; Θα λάβει τελικά τέλος; Θα εκπροσωπηθούν συνολικά οι δημότες, η θα χρησιμοποιήσουμε τακτικές και μέσα που δεν αρμόζουν σε σύγχρονες κοινωνίες; 

Για τελευταία φορά θέτω δημόσια, ενημερώνοντας, για τις κατατεθειμένες αιτήσεις στον δήμο Γλυφάδας, σχετικά με τις καταχρηστικές διώξεις κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και τις ενέργειες που αξίωσα από τον δήμο Γλυφάδας και το σύνολο παρατάξεων.

Είναι ανήκουστο για τα χρονικά οποιασδήποτε χώρας, το σύνολο των αιρετών επί σειρά ετών γνωρίζοντας τι είχε ισχύσει να παρανομεί συστηματικά έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων και δημόσιας ενημέρωσης.

Δεν είναι θέατρο οι θεσμοί, και οι παρανομίες από την πλευρά όσων αξίωσαν θεσμικό ρόλο καταμαρτυρούν και κάνουν σαφές στο σύνολο συμπολιτών μας ότι είναι πλήρως ανεύθυνοι.

Όσο για τους αριστεριστές (...) που σίγουρα δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, ούτε εκπροσωπούν τους δημότες, κρίνονται για το σύνολο πεπραγμένων τους, και για την αναπαραγωγή όσων πλέον σήμερα καταδικάζουν οι περισσότεροι δημότες - δημότισσες στη Γλυφάδα.

Οι παρεμβάσεις βουλευτών και υπουργών, φροντίζοντας την προώθηση ορισμένων ατόμων, καταμαρτυρούν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση στη πόλη μας βρίσκεται σε λάθος χέρια.

Καθίσταται αυταπόδεικτο ότι τα κόμματα εκμαυλίζουν τους θεσμούς, την κοινωνική συνοχή, και δημιουργούν το απόλυτο της διαπλοκής χωρίς να εκπροσωπείται ο τόπος και το δημόσιο συμφέρον.

Οι συμπολίτες μας ενημερώνονται, άρα γνωρίζουν ότι οι βουλευτές που παρανέβησαν έδωσαν γραμμή ώστε κάποιοι λόγω παλαιότητας να προωθηθούν έναντι των υπολοίπων. Αν λοιπόν δεχτούμε αυτές τις πρακτικές ως ενδεδειγμένες καθίσταται σαφές ότι είναι απατεώνες... δεδομένου ότι το τοπικό ζήτημα που αφορά εμένα είναι παλαιότερο έναντι όλων, όπως αυταπόδεικτα έχω προηγηθεί όλων εσάς με δημόσιο λόγο στη Γλυφάδα.

Ο κ.Κόκκορης όφειλε να ακολουθήσει την σύννομη διαδικασία, φροντίζοντας να υπάρξουν οι απαιτούμενες ενέργειες. Αντί όσων όφειλε, συναλλασσόμενος με εβραίους - σιωνιστές και λοιπούς επιχειρηματίες, εκμαύλιζε την κοινωνική συνοχή στη Γλυφάδα. Στον αντίποδα γίνετε σαφές ότι όλοι βγάζουν μερίδιο για την προδοσία στον τόπο μας. 

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό πλέον, στο να δείξω και να γνωρίσουν συνολικά οι συμπολίτες μας τι μεθόδευσαν οι κακοδιοικήσεις στη Γλυφάδα, και οι παρανομούντες (...) που συναλλάσσονται με εφοπλιστές και διαπλεκόμενα... σαφώς με το αζημίωτο, ούτε στο να ακολουθήσω τακτικές και μεθόδους πέρα από κάθε έννοια πολιτισμού...

Είναι σαφές ότι κάποιοι αξιώσατε θεσμικό ρόλο χωρίς να διαθέτετε ευθιξία, θεωρώντας ότι μπορείτε να εμπαίζεται ένα κοινωνικό σύνολο που γνωρίζει τι κάνετε, ποιοι είστε, τι δημιουργήσατε, και τι καταστροφή έχετε πετύχει σε ένα τόπο. (Βλέπε Σφακιανάκης, Κόκκορης, οι οποίοι προέρχονται από το ίδιο κόμμα - ΠΑΣΟΚ. Πέτυχαν να υφίσταται μια ενδεδειγμένη κοινωνική συνοχή στη πόλη μας, η το αντίθετο; Ακριβώς το ίδιο διαμορφώνεται επί πολλά χρόνια με τους Νεοδημοκράτες, και σήμερα με τους Συριζαίους. Διαλύουν την κοινωνική συνοχή για προσωπικές βλέψεις, συμφέροντα, και ματαιοδοξίες)


Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΚΚΟΡΗ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">