ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΣΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και το επικείμενο ταξίδι του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα στην Ουάσινγκτον για τη σύνοδο κορυφής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή και του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως ήταν μια συνάντηση προετοιμασίας, ενώ από την πλευρά του ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε πως έγινε συζήτηση για το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μίλησαν και για τη συζήτηση που ξεκινά αύριο στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.


Η συζήτηση για την πρόταση εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας θα αρχίσει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και θα κορυφωθεί με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων την Παρασκευή τα μεσάνυχτα όπου θα γίνει και η φανερή ονομαστική ψηφοφορία.

Απερχόμενος από την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα, για τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ: Ξέρετε πόσα χρόνια ακούμε τις ίδιες φανφάρες χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική ενέργεια και αποτέλεσμα;

Οι κύριοι, θέλουν και παρεμβατισμό στη τοπική αυτοδιοίκηση, και ενώ είναι οι ευεργετημένοι του παρόντος λαμβάνοντας βουλευτικές αποζημιώσεις, μισθούς, extra bonus, εκατομμύρια υπέρ των κομμάτων τους, φροντίζουν καταλαμβάνοντας και τη τοπική αυτοδιοίκηση να είναι διπλά ευεργετημένοι ως μέλη Τ.Ο κομμάτων, ενώ δεν παρέχουν απολύτως τίποτα στους υπολοίπους δημότες πλην παρανομιών και αναλγησίας επί πολλά χρόνια.

Έχουν διαλύσει απόλυτα την κοινωνική συνοχή, σε επίπεδο χώρας, και σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, και πλην εξαπάτησης ουδέν άλλο υφίσταται.

Βλέπουμε για άλλη μια φορά,  και γνωρίζουμε ειδικά στη Γλυφάδα, πως με το καλημέρα φροντίζουν την τοποθέτηση όλων των δικών τους, ακόμη και ατόμων που ουδέν έχουν παρέχει δημόσια,  δεν τους γνωρίζει κανείς από το κοινωνικό σύνολο, ώστε να εκμαυλίζεται η κοινωνική συνοχή.

Κάποιοι εξ υμών έχουν παρέχει ανιδιοτελώς επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο μια ελάχιστη προσφορά, και με δόλο στήνονται αχαρακτήριστες 'μηχανές' που δηλώνουν το λιγότερο ατιμία από τη πλευρά των θεσμικών εκπροσώπων μας, χωρίς να δίνονται λύσεις

Πόσα χρόνια τα μέλη των Τ.Ο σας αλληλοδιαδέχονται στη διοίκηση του δήμου και η Γλυφάδα όπως και το σύνολο των Νοτίων προαστίων βρίσκονται ουραγοί ώστε κάποιοι οικονομικά ισχυροί να διαταράσουν την κοινωνική μας συνοχή;

Είναι πάρα πολλά. Είναι ολόκληρες δεκαετίες που βλέπουμε οικονομικούς παράγοντες, πλην των πολλών παρανομιών τους, της διατάραξης ισορροπιών της δημο-κρατίας, της ορθής συνταγματικής μας λειτουργίας, επιπροσθέτως να ειρωνεύονται. 

Το είδαμε εμπράκτως πριν από λίγα χρόνια στη Γλυφάδα με τον Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος ακολουθούσε κατά βήμα όσα μετέδιδα στον παρελθόντα χρόνο από τον τοπικό ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Δημιούργησαν την καταστροφή του δημότη με εντοπιότητα κάποιοι διεφθαρμένοι, την διάλυση της κοινωνικής μας συνοχής, την κάκιστη λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων, άρα των θεσμών, την πόλη - περιοχή ουραγό - και στη συνέχεια μας ειρωνεύονται κατακρεουργώντας και την τοπική μας δημο-κρατία. 

Γνωρίζοντας όλοι πως χάρισαν σε διαπλεκόμενα τα δημόσια αγαθά οι κυβερνήσεις σας, και σαφώς όχι σε όσους πρωτοστάτησαν σε ένα χώρο μιας χώρας, γίνεται σαφές ότι πρόκειται περί πλήρως ανάρμοστου πλαισίου για θεσμικό ρόλο.

Το κοινωνικό σύνολο που ενημερώνεται, βλέπει, σκέπτεται, κρίνει, δεν βγάζει συμπεράσματα ποιοι κατακρεουργούν πολίτευμα, Σύνταγμα, και κοινωνική συνοχή; 

Δημιουργείται τεχνηέντως λαϊκισμό και γραφικότητα στο σώμα της κοινωνίας ώστε να γίνετε αποποίηση των ευθυνών σας. Ο πήχης σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικότερα στη Ν.Α.Αττική έπρεπε να βρίσκεται ψηλά, και αυτό ήταν δική σας υποχρέωση.

Ο κάθε διαπλεκόμενος δεν μπορεί να τοποθετήσει τον πήχη ψηλά, γιατί το μόνο που τον απασχολεί είναι τα κέρδη - οφέλη από το σύνολο επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων αποπροσανατολίζοντας το κοινωνικό σύνολο, και επηρεάζοντας την ποιότητα του πολιτεύματος και της κοινωνικής ευημερίας.

Κατηγορηματικά δεν θα σας έδινα ούτε μετά θάνατον ψήφο εμπιστοσύνης σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και ισχύουν...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΣΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">