ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Την επιστράτευση του Τάσου Νεράντζη, ως κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία, κατά την τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αντί του 'Αδωνι Γεωργιάδη, σε μία προσπάθεια να μην επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να "πάει την κουβέντα" στα περί τραπεζών του κ. Γεωργιάδη.

Επίσημα από την κυβέρνηση αναφέρουν πως ο κ. Νεράτζης θα αναλάβει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα αναλάβει τη θέση για τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού.

Ουσιαστικά όμως, η κυβέρνηση γνωρίζει καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση θα προσπαθήσει να επικεντρώσει τη συζήτηση και τα βέλη του κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και στη φράση του για τις τράπεζες σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, προκειμένου να μην γίνει αυτό και η συζήτηση επικεντρωθεί σε θέματα τα οποία δεν ωφελούν την κυβέρνηση, έγινε αυτή η αλλαγή.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της άγριας μάχης που προβλέπεται στη βουλή.

Συγκεκριμένα γράφει: «Να ενημερώσω τους φίλους μου από τον Σύριζα ότι Τετάρτη με Παρασκευή θα είμαι στην Βουλή ως ΚΕ...μήπως να το ξανασκεφθούν και να μήν έρθουν;».

Αυτό το σχόλιο έρχεται σαν απάντηση στην απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιβάλει εμπάργκο στα στελέχη της, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτικές εκπομπές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">