ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ κ.ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



Επι αρκετά χρόνια οι συμπολίτες μας εξαπατώνται όσων αφορά το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου. Δεν αποτελεί οργανωμένη δομή όπως σε άλλους δήμους.

Ήταν χαρακτηριστική η περίπτωση σήμερα το πρωϊ, που μια μητέρα δυο παιδιών μου ανέφερε ότι αυτά που παρέχουν στο ''κοινωνικό παντοπωλείο'' του δήμου Γλυφάδας, για ένα μήνα, δεν επαρκούν ούτε για μια βδομάδα.

Έχουμε αρκετές εκατοντάδες συμπολιτών μας, που πραγματικά υποφέρουν, και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν με όσα παρέχονται.

Είδα ο ίδιος  μια ναύλον τσαντούλα με λίγα τρόφιμα που κρατούσε η συμπολίτισσα μας, και διαπίστωσα ότι αυτά που παρέχονται δεν επαρκούν ούτε για τις βασικές ανάγκες μιας εβδομάδας.

Πρέπει να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες πολιτικές τόνωσης, με ενεργοποίηση άμεσα όλων των τοπικών επιχειρήσεων, ώστε τα παρεχόμενα είδη  σε όσους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν να καλύπτουν τις πάγιες καθημερινές τους ανάγκες.

Μας έχουν καταγγείλει επανειλημμένα, ότι φιλικά πρόσωπα πολιτευομένων - αιρετών στη Γλυφάδα, και ειδικά της τέως διοικήσεως, λαμβάνουν μηνιαίως τεράστιες ποσότητες - ανεξέλεγκτα - και σε άλλους συμπολίτες μας παρέχουν ελάχιστα είδη πρώτης ανάγκης.

Οφείλετε ως νέα διοίκηση του δήμου - άσχετα της συνδιοικήσεως κατόπιν συμφωνίας με τους τέως διοικούντες - να ελέγξετε κάτω από ποιες συνθήκες γίνετε η παροχή των ειδών.

Οι καταγγελίες είναι πολλές, και προσωπικά γνωρίζω ότι αληθεύουν. Υπάρχουν κάποιοι γνωρίζοντες προνομιούχοι και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας που αδικούνται παράφορα. Δεν υπάρχει καμία οργάνωση όσων αφορά αυτή τη δομή, και κάποιοι φέρουν την ευθύνη.

Καλείστε πρώτον να φροντίσετε την ισοκατανομή, καθώς επίσης και μια καμπάνια σε τοπικό επίπεδο ευαισθητοποίησης όλων των τοπικών επιχειρήσεων, και ειδικότερα των μεγάλων που έχουν τη δυνατότητα προσφοράς.

Προς το παρών για ευνόητους λόγους δεν εκθέτω τα πρόσωπα που καταγγέλλουν, όμως σε περίπτωση που συνεχίζονται κακώς κείμενα θα υπάρξουν οι δηλώσεις τους δημόσια.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

Υ.Γ: Έχουμε επισκεφτεί το κοινωνικό παντοπωλείο και γνωρίζουμε ότι δεν είναι οργανωμένο όπως σε άλλους δήμους. Η εικόνα αδιάψευστος μάρτυρας. Δεν είναι εικόνα κοινωνικού παντοπωλείου. Η φωτογραφία είναι από διάθεση προϊόντων το Πάσχα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ κ.ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">