ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Νέα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τις αποκρατικοποιήσεις. 

Ο κ. Χαρδούβελης αποχώρησε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ από το υπουργείο Οικονομικών, όπου είχε νέα συνάντηση με την τρόικα. Στο υπουργείο παρέμεινε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος συνεχίζει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Κατά τις συζητήσεις η κυβέρνηση επιχειρεί να αποσύρει από την ατζέντα των συνομιλιών την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, την επαναφορά του λοκ άουτ (ανταπεργία των εργοδοτών) και τις αλλαγές στον τρόπο προκήρυξης των απεργιών, με επιχείρημα τη συμφωνία εργοδοτών και εργαζομένων.

Ο υπουργός Οικονομικών θα έχει νέα συνάντηση με την τριμερή την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι, ενώ το αντίστοιχο ραντεβού του κ. Βρούτση είναι στις 6.30 το απόγευμα.


Σαφώς εμείς θα τονίζουμε ότι η Ελληνική κοινωνία βρίσκετε σε καθεστώς διχασμού, και χιλιάδες φορείς καθώς και πολίτες έχουν ταχτεί δημόσια κατά των αποκρατικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">