ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ (βιντεο)

Η τοποθέτηση της Νάντιας Βαλαβάνη στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο  αμφιθέατρο του ΤΕΕ στο Σύνταγμα.

Η βουλευτής Β'Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι δεν τους δόθηκαν οι όροι συμφωνίας ανάμεσα στον όμιλο Λάτση και το ΤΑΙΠΕΔ, όπως και αρκετά κωλύματα που έχει η εκχώρηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το μπάζωμα της παραλίας ώστε να δημιουργηθεί μια νέα πόλη μέσα την παραλία που αποτελεί σχέδιο της lamda development, όπως και το ζήτημα αδειοδότησης για την κατασκευή ουρανοξύστη στη περιοχή, δεδομένου ότι δεν υπάρχει νομοθεσία για την κατασκευή τους.

Επίσης, θέτει το ζήτημα του FIR Αθηνών, για το οποίο δεν έχει υπάρξει κάποια συγκεκριμένη απάντηση, του οποίου η μεταφορά θα κοστίσει 1 δις ευρώ, όπως και το ζήτημα της υπογειοποίησης της παραλιακής λεωφόρου, που κοστίζει άλλο ένα δις ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στις 10 πμ συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση στο βίντεο:
  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ (βιντεο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">