ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ

Με τίτλους ειδήσεων Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Alpha στην παραλιακή λεωφόρο, τα διαπλεκόμενα εμπαίζουν τη νοημοσύνη του συνόλου και στη συνέχεια ενεργοποιούν τις αρχές.  

Και συνεχίζουν με ρεπορτάζ του τύπου Μέρα μεσημέρι νεαρές γυναίκες εκδίδονται προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των περιοίκων.

Προφανώς κανείς από όλους εμάς που γεννηθήκαμε και κατοικούμε στην περιοχή δεν γνωρίζουμε τι ισχύει επί δεκαετίες στη παραλιακή, και ενώ ουδέποτε τόσα χρόνια είχαμε υποστεί Σοκ,  τελικά πρέπει να το υποστούμε προς χάριν των διαφθορέων ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Συνεχίζοντας  κάνουν αναφορά και στις λεπτομέρειες όπως για την «ταρίφα» του έρωτα η οποία κυμαίνεται ανάμεσα στα 40 και 50 Ευρώ για μισή ώρα, λες και δεν ισχύει το ανάλογο όσων αφορά όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Την στιγμή που το αλισβερίσι του αγοραίου σεξ προκαλεί, ενώ ουδέποτε πρακάλεσαν όταν παρουσιάζουν τσόντες,γυμνό, και προώθηση της ομοφυλιφιλίας από τα διαπλεκόμενα μέσα τους, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής την απορία των μικρών παιδιών που αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με αυτές τις γυναίκες.

Και η απορία των μικρών παιδιών δεν προκαλείται  όταν δείχνουν σκηνές σεξ από τα διαπλεκόμενα κανάλια τους, η όταν προωθούν την ομοφυλοφιλία.

Πηγές της αστυνομίας κάνουν λόγο κυρίως για αλλοδαπές γυναίκες και σημειώνουν πως μόνο στο Α.Τ. Αλίμου από τον περασμένο Σεπτέμβρη έγιναν 915 προσαγωγές, 874 μηνύσεις και 15 αυτόφωρα επειδή όμως επειδή το αδίκημα είναι πταίσμα σε λίγες ώρες επιστρέφουν στην παραλιακή . 

Το χρονικό διάστημα από 15/09/2014 έως 22/09/2014 πραγματοποιήθηκαν Επιχειρήσεις Γενικών Αστυνομικών Ελέγχων, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας με έμφαση στην πρόληψη της πορνείας με τα κάτωθι αποτελέσματα:
Το Α.Τ Αλίμου σε ελέγχους που έκανε, προσήγαγε 3 αλλοδαπές (2 Αλβανίδες και μία Βουλγάρα.
Το Α.Τ Ελληνικού προσήγαγε 2 αλλοδαπές (2 Αλβανίδες)
Τ.Α Γλυφάδας συνέλαβε 5 αλλοδαπές (3 Ρουμάνες, 1 Μολδαβή και 1 Αλβανίδα) που έκαναν «πιάτσα»


Οι ιερόδουλες είναι κυρίως απο την Αλβανία, την Ρουμανία, και μερικές από την Ελλάδα.

Με τέτοιου τύπου ρεπορτάζ, και ενέργειες, διαταράσσουν την κοινωνική συνοχή,
και βρίσκουν πολλούς μιμητές στο διαδίκτυο που ασχολούνται στη Γλυφάδα και τα νότια, που χωρίς να έχουν παρουσιάσει τα τοπικά προβλήματα των κατοίκων ασχολούνται με θέματα ελάσσονος σημασίας. 

Επιτέλους σε μια χώρα που στη κυριολεξία είναι μπ@*ρδέλ@, και τίποτα δεν λειτουργεί όπως απαιτείται και χρειάζεται, το μείζονος σημασίας για τους πολίτες δεν είναι οι ιερόδουλες, είναι κάποιες και κάποιοι άλλοι που αξίωσαν θεσμικό ρόλο χωρίς να καλύπτουν τα εχέγγυα εκπροσώπησης των πολιτών, και κάποιοι καναλάρχες που ενώ τους παραχωρήθηκαν τα δημόσια αγαθά δεν καλύπτουν το πλαίσιο ενημέρωσης επί παντός επιστητού.

Έχουν βρει την φόρμουλα αποπροσανατολισμού του κοινωνικού συνόλου απο τα ζητήματα που τον απασχολούν καθημερινά. Έχετε να παρέχετε θέσεις εργασίας σε όλες αυτές τις εκδιδόμενες;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">