ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο κ. Παπανικολάου φροντίζει σε απτή συνέργεια με πολιτικούς της τοπικής μας κοινωνίας, που ουδέν έχουν παρέχει και προσφέρει σε αυτή τη πόλη και τους δημότες, την πλαισίωση του ΚΑΠΠΑ. 

Ενίσταμαι για όσα αποφασίζονται στο παρασκήνιο, και δηλώνω τη σχέση διαπλοκής που υφίσταται ανάμεσα σε άτομα τα οποία  την προεκλογική περίοδο έστησαν δολοπλοκίες, και καταδικάζω απερίφραστα τις επιλογές του νέου δημάρχου και των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων.

Εκτός από νομικό πρόσωπο του δήμου, στο ΚΑΠΠΑ ενυπάρχουν συνολικά οι αρμοδιότητες πολιτισμικού χαρακτήρα. Γνωρίζετε τόσα χρόνια  να έχουν κάνει έστω μια τοποθέτηση για τις διώξεις και κατασχέσεις του μοναδικού τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού στη Γλυφάδα;

Γνωρίζετε να υπήρξε έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων στον δήμο Γλυφάδας και επίδοση σε όλες τις παρατάξεις το ελάχιστο ώστε να επαναλειτουργήσει ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM; Έκαναν έστω μια ενέργεια οι πολιτικοί μας στη Γλυφάδα ώστε να επιτύχουν ένα ανεκτό πλαίσιο κοινωνικής συνοχής;

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ:

Πρόεδος: Παπανικολάου 
Αντιπρόεδρος: Αγγελόπουλος
Μέλη: Τσακίρης,  Αργυροπούλου, Μηλιαρέση, 
Ευαγγελάτου, Σκαμπαρδώνης,
Μιχαλακάκος, Σταυρακάκης,
Μουλακάκης, Βεμβέτσος, Μπίλια, 
Παπατσαρούχας, Δήμου.

Κατηγορηματικά δηλώνω ότι υφίσταται παρασκηνιακή σχέση διαπλοκής, με παρέμβαση βουλευτών, και υπουργών, που τοποθετούν αναξιοκρατικά τα εκλεκτά τους μέλη των Τ.Ο, τα οποία εκμαύλισαν με ανάρμοστες μεθόδους κάθε ενδεδειγμένη διαδικασία, ώστε να μην ισχύσουν και για τα επόμενα χρόνια τα αυτονόητα σε τοπικό επίπεδο.

Σημειώνω και υπογραμμίζω τα ονόματα Ευαγγελάτου, Σκαμπαρδώνη, εκλεκτοί του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, ο οποίος παρενέβει για τα εν λόγω πρόσωπα, όπως και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ΝΔ, ο οποίος παρενέβει για τον κ.Αγγελόπουλο κ.α.

Είναι πέρα από κάθε έννοια δημοκρατικότητας, αυτοί που δημιούργησαν με δόλο την διάσπαση μιας παράταξης, την εξαίρεση του δημότη με εντοπιότητα και ανιδιοτελή προσφορά στη τοπική κοινωνία, ενώ υφίστανται και λόγοι διαφθοράς, να πλαισιώνουν το ΚΑΠΠΑ του δήμου Γλυφάδας, συν της ''οικονομικής επιτροπής'' και της ''ποιότητας ζωής''  με βασικό δεδομένο τις προαναφερόμενες ενέργειες, και την παντελή έλλειψη τοποθετήσεων από τον παρεχόμενο θεσμικό ρόλο που αξίωσαν. 

Έχουν κληθεί επανειλημμένα να τοποθετηθούν και να μεριμνήσουν για ζήτημα που χρονίζει δεκαετίες, δεδομένων και πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανομούσε ο τέως δήμαρχος Κ.Κόκκορης και η ενημερωμένη αντιπολίτευση αποσιωπούσε το ζήτημα με σχόλια του τύπου μη παρεξηγηθούμε, όταν αυταπόδεικτα έχουν τελεστεί κακουργήματα από την πλευρά πολιτικών και κυβερνήσεων. Εννοώ τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ μεγαλοεργολάβων, εθνικών προμηθευτών, εφοπλιστών, και λοιπών επιχειρηματιών, με σειρά μέσων της ιδίας η άλλης μορφής, κατά παράβαση του Συντάγματος και του συνόλου νομοθετημάτων.

Αντιλαμβάνεστε ότι οι εκλεγμένοι μας πολιτικοί σε τοπικό επίπεδο συναλλάσσονται με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες - εφοπλιστές - με σειρά ημι + παράνομων ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ μέσων, τους καλύπτουν, ουδέποτε ενοχλήθηκαν από τις αρχές, και σαφώς είναι αυτοί που επί πολλά χρόνια συμπράττουν κατά του δημότη Γλυφάδας και πρωτεργάτη ενός χώρου της χώρας μας.  Δεν ήταν τυχαίες οι επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις εις βάρος μου και του τοπικού ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Έγιναν με δόλο από συγκεκριμένα συμφέροντα, πρόκειται για εγκληματίες, και καταφέρνουν ακόμα να ξεγελούν τους συμπολίτες μας. Γνωρίζετε με ποιες μεθόδους βρίσκονται συγκεκριμένα άτομα με θεσμικό ρόλο, χωρίς να υπάρχει από την πλευρά τους ούτε μια (1) ενέργεια.  

Ποιους εκπροσωπούν κυρίες και κύριοι συμπολίτες;
Σε ποιο βαθμό έχει οδηγηθεί  η ανθρωποφαγία και η παλιανθρωπιά κάποιων που όλοι γνωρίζουμε τι πράττουν για συγκεκριμένα συμφέροντα διαπλοκής; 
Κάνουν λάθος, έχουν άδικο όσοι καταδικάζουν τις παρεμβατικές ενέργειες εξωθεσμικών  που καθορίζουν ποιοι θα είναι σε ρόλο πολιτικών και τι θα ισχύει στο δικό μας έθνος, στον δικό μας τόπο, στη δική μας πόλη;

Γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι εκλεγμένοι στη Γλυφάδα δεν διαθέτουν εντοπιότητα, όπως δεν διαθέτουν και κάποιοι εφοπλιστές - καναλάρχες κ.α. όπως ο Βίκτωρ Ρέστης,  ενώ κινούν νήματα; Προφανώς για αρκετούς πολιτικούς, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, τα εκατομμύρια που έχουν σε κωδικούς δεν είναι αρκετά και επιδίωξη τους είναι και οι ζωές μας...

Όσα κάκιστα ισχύουν, δεδομένου ότι οι εκλεκτοί βουλευτών τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης, καταμαρτυρούν τις παρεμβατικές διαδικασίες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοικήσεως των πολιτικών και εξωθεσμικών, και ειδικά προσώπων που μας πρόδωσαν. 

Καλώ το σύνολο συμπολιτών μας να καταδικάσουν δημόσια όσα κάκιστα συμβαίνουν.

Αυτά τα πρόσωπα που επί σειρά ετών είτε παρανομούν σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις, είτε υπηρετούν διαπλεκόμενα, είτε υποκρίνονται, δεν είναι συμπολίτες μας, ούτε διασφαλίζουν ένα επίπεδο κοινωνικής συνοχής που υποχρεούνται.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Σταδιακά εξηγούνται όλα. Ποιοι υπηρετούν τα διαπλεκόμενα και δίνουν παραστάσεις εντυπώσεων, και ενώ ο κ.Παναγούλης ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε την παράταξη στηρίζοντας προεκλογικά τον Κ.Κόκκορη - ΠΑΣΟΚ, και όχι τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, έτυχε τέτοιας εύνοιας από τον Σταμάτη Σκαμπαρδώνη και άλλους, που δεν ήθελαν την παραγραφή του.

Σαφώς έχοντας τα πειστήρια των προηγούμενων κακοδιοικήσεων, καταθέτοντας πάλι τις ίδιες αιτήσεις, θα δοκιμαστούν και οι τωρινοί διοικούντες - αντιπολιτευόμενοι, και μετά την παρέλευση της προθεσμίας χωρίς τις απαιτούμενες ενέργειες, θα υπάρξει μια μαζική προσφυγή.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, 
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Δέχομαι και τις μηνύσεις σας, και την δικαστική οδό, διότι ουδέποτε αδίκησα άνθρωπο, ενώ εσείς εγκληματείτε εις βάρος του τόπου, της δημοκρατίας, και των δημοτών. 

Υποσημείωση: Λόγω της σοβαρής βλάβης της υγείας μου, που έχω υποστεί έπειτα όσων σχεδίασαν οι δολοπλόκοι, αν τελικά ''φύγω'' ξαφνικά πριν την μαζική προσφυγή εις βάρος τους, σας αφήνω βασικούς μάρτυρες των εγκληματιών που αξιώνουν θεσμικό ρόλο...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">