ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Έπειτα από ενημέρωση που μας έγινε από συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, τα ΚΑΠΗ του δήμου Γλυφάδας υπολειτουργούν, η δεν λειτουργούν καθόλου, δεδομένου ότι δεν έχουν προσωπικό ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Τι προτίθεται να κάνει η ενημερωμένη διοίκηση του δήμου και ο νέος δήμαρχος για την τρίτη ηλικία; 

Μέχρι αυτή τη στιγμή κύριε Παπανικολάου, γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι έχετε επικεντρώσει  στο βόλεμα των μελών των Τ.Ο κομμάτων, σε επιτροπές, νομικά πρόσωπα, στο γκόλφ, κ.α.

Συνολικά γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι ως κόμματα - μέλη Τ.Ο - δεν παρέχετε καμία λύση από τον θεσμικό ρόλο που αξιώσατε. 

Χασάπηδες, προποτζήδες, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, φαρμακοποιοί, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, κ.α. αξιώσατε θεσμικό ρόλο, και πλην της δικής σας καρέκλας - θέσεως δεν υφίσταται ούτε μια τοποθέτηση σε ζητήματα που απασχολούν τη τοπική κοινωνία και τους δημότες.

Επί σειρά ετών, αρκετοί από τους αιρετούς που έχετε στη παράταξη σας, όπως και σειρά αντιπολιτευόμενων που συνεργάζεστε, πλην γενικευμένης αερολογίας και δελτίων τύπου - ανακοινώσεων - δεν έχουν παρέχει ούτε μια τοποθέτηση, ούτε μια λύση σε τοπικό ζήτημα δημότη.

Θεωρείτε ότι δεν κρίνεστε συνολικά για τα πεπραγμένα σας;
Η μήπως νομίζετε ότι το 50% που δεν ψηφίζει κανένα δεν γνωρίζει τα ισχύοντα;
Ποιοι οφείλουν από τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν να παρέχουν λύσεις σε όλα τα ζητήματα των δημοτών Γλυφάδας;

Επί του παρόντος - σήμερα - δεν δίνετε πίστωση χρόνου, αν κάποιοι αναλαμβάνοντας δεν παρέχουν άμεσα τις λύσεις που απαιτούνται, αυτομάτως απορρίπτονται...

Η περιφέρεια Αττικής λειτουργεί, τα ΕΣΠΑ βρίσκονται σε ισχύ, άρα αν δεν παρέχετε τις λύσεις που απαιτούνται για την κάλυψη όλων των δημοτών, θεωρείται δεδομένη η εξαπάτηση από την πλευρά σας.

Σαφώς η τακτική ενημέρωσης που ακολουθείται δεν είναι η πρέπουσα, όταν όμως κάποιος έχει βιώσει επανειλημμένα πρακτικές που δεν ήταν οι ενδεδειγμένες  δεν υπάρχει άλλη οδός.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και κατασχέσεις... στην πόλη της απολύτου ανομίας, ώστε να εκλέγονται οι κομματικοί εκλεκτοί, που αδυνατούν να παρέχουν έστω και υποτυπωδώς μια λύση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">