ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μία συνάντηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποίησε ο εθνικός και παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολαου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δήμαρχος οργανώνεται μία μεγάλη εκδήλωση στη Γλυφάδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα προς τιμήν του σπουδαίου
μουσικοσυνθέτη.

Σε μια φωτογραφία στο Facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας με τον μουσικοσυνθέτη έχει το εξής σχόλιο:

Απερίγραπτη χαρά και συγκίνηση να συναντώ από κοντά και να συζητώ με τον Μίκη Θεοδωράκη. Σχεδιάζουμε μία μεγάλη εκδήλωση στη Γλυφάδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφιερωμένη στο σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και σπουδαίο Έλληνα. Σύντομα θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Γιάννης Κουρδομένος: Αρχικά σε πλήρη αντιδιαστολή όσων απλά δημοσιοποιούν κάποια θέματα, σχεδόν πάντα έχω μια προσωπική άποψη, και ποτέ δεν ακολούθησα όσα επέβαλαν συγκεκριμένα κέντρα.  

Θεωρώ ότι μετά την εκδήλωση η οποία θα είναι αφιερωμένη στον Μίκη, ο οποίος μόνος του είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο της νεοελληνικής μας μουσικής, πρέπει να υπάρξει μια επόμενη, και αυτή τη φορά τιμώμενο πρόσωπο να είναι ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης της λαϊκής μουσικής και δάσκαλος όλων εμάς Βασίλης Τσιτσάνης, ο οποίος ήταν συμπολίτης μας επί πολλές δεκαετίες, και στο σπιτάκι της Γλυφάδας έγραψε πολλές και μεγάλες επιτυχίες της γνήσιας λαϊκής μουσικής.

Δυστυχώς το σύνολο των διοικήσεων στην Γλυφάδα, επί πολλές τετραετίες, δεν έχει τιμήσει τον μεγάλο δημιουργό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">