ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟΝ 32ο ΑΓΩΝΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΣΤΙΒΟΣ στον 32ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθηνών. Την Κυριακή 23/11/2014 ο Γ.Σ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΤΙΒΟΣ συμμετείχε στον Αγώνα δρόμου 10 χλμ. στον Άγιο Κοσμά και την παραλία Γλυφάδας.

ΑμεΑ - ΜΙΚΡΟΙ - ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ 32ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σήμερα Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, ο Σύλλογος μας συμμετείχε με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες στον 32ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας. Παρά το κρύο και το ψιλόβροχο οι αθλητές μας συμμετείχαν στη διαδρομή των 10 χλμ (αφετηρία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά μέχρι τη Γλυφάδα και επιστροφή στον Άγιο Κοσμά).

Συμμετοχή είχαμε και στη διαδρομή των 2χλμ για παιδιά (αφετηρία, διαδρομή και τερματισμός μέσα στις αθλητικές εκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά). Στη διαδρομή αυτή συμμετείχαν και μικροί αθλητές μας που έτρεξαν με τους γονείς τους.
Επίσης στους αγώνες συμμετείχε και ομάδα του τμήματος ΑμεΑ του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε θερμά την οργανωτική επιτροπή που αποδέχτηκε το αίτημα των αθλητών ΑμεΑ του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν στην ειδική διαδρομή 2χλμ για παιδιά αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός είναι ένας χώρος όπου παρέχει σε ΟΛΟΥΣ ίσιες ευκαιρίες για συμμετοχή.








  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟΝ 32ο ΑΓΩΝΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">