ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ - ΕΛΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΗΣ, ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ

















Δεν ήταν όλοι εκεί.

Ο κατ' επίφαση ''τοπικός πολιτισμός'' στη Γλυφάδα των συστημικών και των στημένων, σε όλους τους τομείς, και τίποτα περισσότερο.

Δεν ήταν μαγική η βραδιά, γιατί έλειπε η ψυχή του πολιτισμού μας, έλειπε ο Μίκης, έλειπε και η αλήθεια του δικού μας τοπικού πολιτισμού... ο πρωτεργάτης των FM.

Τελικά όπως απεδείχθη δεν ήταν όλη η Γλυφάδα εκεί, ούτε όλη η Γλυφάδα τραγούδησε Θεοδωράκη. 

Τα φτιασίδια και τα στολίδια όλων αυτών που συστηματικά επί πολλά χρόνια υποβάθμισαν και υποβαθμίζουν την πόλη μας, τον δικό μας αυτούσια τοπικό πολιτισμό,  και εν γένει τα Νότια του Ν.Αττικής δεν ήταν αρκετά ώστε να τιμήσουν τον Μίκη.

Ήταν άλλη μια κοινότυπη ημέρα με μια αποσπασματική εκδήλωση που ευκαιριακά τελέστηκε για δυο ώρες, και τίποτα περισσότερο. Οτιδήποτε και να διαμορφωθεί, να τελεστεί, η να συμβεί στη Γλυφάδα, το αυταπόδεικτο παραμένει αυτούσια αναλλοίωτο,  με καιροσκόπους που περιστασιακά βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου, και καθημερινά δίνουν μια παράσταση υποκρισίας ευτελίζοντας  μέχρι εσχάτων τον τοπικό μας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Έχοντας ως βασικό δεδομένο δεκάδες εκλεγμένους των τελευταίων τετραετιών, που παριστάνουν τους κινέζους, στο ζήτημα αυτούσια τοπικού πολιτισμού και τοπικής δημοκρατίας, δεδομένου ότι ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM επί πολλά χρόνια - δεκαετίες - δίδαξε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στους συμπολίτες μας, μπορώ να πω ότι πλην του ΑΝΙΔΕΟΤΕΛΩΣ λειτουργούντα ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν γνωρίζω τίποτα άλλο σε τοπικό επίπεδο που να πληρεί τον όρο.

Μπορείτε να δείτε κυρίες και κύριοι - συμπολίτες και συμπολίτισσες - ότι ο υποφαινόμενος έπειτα από επανειλημμένες ενέργειες διώξεων και κατασχέσεων που οργάνωσαν όσοι παριστάνουν τους πολιτικούς στη πόλη μας, ο οποίος γνωρίζετε πόσα χρόνια λειτούργησε ανιδιοτελώς σε τοπικό επίπεδο, δεν έτυχε καμίας αναγνώρισης, και έπειτα όσων υπέστει  όταν ξεκίνησε να λειτουργεί διαδικτυακά το 2009, με βασικό δεδομένο ότι δεν υπήρχαν πολλά τοπικά μέσα, επίσης δεν έτυχε καμιάς αρωγής από πλευράς δήμου και εκλεγμένων, οι οποίοι έστησαν - δημιούργησαν την συστημική τους ΔΙΑΠΛΟΚΗ και σε επίπεδο τύπου - ΜΜΕ - ώστε να αποκομίζουν και όσα έπρεπε να παρέχουν σε εμάς.

Ακολούθησαν αρκετοί ως αντίγραφα, κακέκτυπα, κόπιες, του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB - 
ακόμη και αυτό είναι ανεπίτρεπτο, δεδομένου ότι στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ υπάρχει Αίτηση με την επωνυμία ΓΛΥΦΑΔΑ πριν από οτιδήποτε άλλο ηλεκτρονικού χαρακτήρα στη πόλη μας, από το 1990.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο, διότι όλοι κρινόμαστε για τα πεπραγμένα μας, και αν επιθυμία των περισσοτέρων συμπολιτών μας είναι ο πλήρης - καθολικός εμπαιγμός - εξαπάτηση - καθώς και η απόλυτη ΔΙΑΠΛΟΚΗ όσων πολιτεύονται στη Γλυφάδα θα τους είχαν ψηφίσει.

Η πλειονότητα των συμπολιτών μας, έξι στους δέκα, δεν ψήφισαν όσους βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας. Αυτό ως αυταπόδεικτο, ντε φάκτο τα λέει όλα.

Ξέρετε τι σημαίνει εξαπάτηση, επίσης γνωρίζεται τι σημαίνει διαπλοκή, και επισημαίνω ότι αυτοί οι συστημικοί συμπολίτες μας επέλεξαν να μας τρώνε το ψωμί και να μην υφίσταται ο πολιτισμός και η αλήθεια που δικαιούμαστε στο τόπο μας.

Δείτε σε ποιους παρέχουν τα χρήματα σας ως δήμος Γλυφάδας, και τα συμπεράσματα θα είναι σαφώς ορθά.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις,

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ - ΕΛΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΗΣ, ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">