ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εκδήλωση - συζήτηση πραγματοποιεί η Δημοτική Συνεργασία με προσκεκλημένους ομιλητές από την Περιφέρεια Αττικής, ΠΕΔΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΡΟ.ΣΥΝ.ΑΤ, με θέμα "η Διαχείριση των Απορριμμάτων από τους Δήμους και την Περιφέρεια"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε στην εκδήλωση - συζήτηση που πραγματοποιούμε με θέμα "η Διαχείριση των Απορριμμάτων από τους Δήμους και την Περιφέρεια" την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης στην Αργυρούπολη (Λ. Κύπρου 62).

Ομιλητές: Περιφέρεια Αττικής, ΠΕΔΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΡΟ.ΣΥΝ.ΑΤ

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.


Δημοτική Συνεργασία
Ελληνικού-Αργυρούπολης
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ


Με επιστολή της στους δημάρχους της Αττικής πρίν από ένα μήνα , η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κάνει λόγο για το φλέγον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιφέρεια Αττικής και τις προτεραιότητες που θέτει σχετικά με το ζήτημα.

Συγκεκριμένα στην επιστολή η περιφερειάρχης Αττικής τονίζει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση και μια νέα αρχή.

Η μεγάλη πρόκληση αφορά στην υλοποίηση ενός νέου μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων, με έμφαση στη συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή των ΟΤΑ, που θα εξυπηρετεί τον πολίτη και το περιβάλλον.

Η νέα αρχή σχετίζεται με τη συγκεκριμενοποίηση πλέον των βασικών μας αρχών – της αποκέντρωσης, της μικρής κλίμακας, της κοινωνικής συμμετοχής -, αλλά και των εργαλείων μας – του διαχωρισμού, της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης.

Μαζί, Περιφέρεια, δήμοι, πολίτες, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα του νέου μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων. Για την Αττική, τους πολίτες και το περιβάλλον.


Με εκτίμηση
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">