ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ




















Είναι ώρα να ξυπνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και όλοι όσοι μένουν κολλημένοι στο χθες, από τον βαθύ τους ύπνο, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ισπανικού κινήματος Podemos.

«Ο κ. Τσίπρας πήγε στην Ισπανία για να πει πως είναι ώρα να …φύγει και ο Πρωθυπουργός κ. Ραχόι. Φαίνεται πως εργολαβικά έχει αναλάβει να …διώξει όλες τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις της Ευρώπης», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Όσο η κ. Βούλτεψη «ξαγρυπνά» για να βγάζει ανακοινώσεις άνευ πολιτικού περιεχομένου, ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει την εναλλακτική πολιτική πρόταση απέναντι στην Ευρώπη των μνημονίων», ανταπάντησε το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αλέξης Τσίπρας στη Μαδρίτη: Πανηγυρίζουν πως φέρανε ανάπτυξη, ενώ η κοινωνία στενάζει - Σύντομα θα υπάρξει πολιτική αλλαγή. 

Για τον λόγο αυτό, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, «δεν δεχόμαστε και δεν δεσμευόμαστε σε προαπαιτούμενα περικοπών και λιτότητας, που ανατροφοδοτούν την υπερχρέωση, δεν δεχόμαστε και δεν δεσμευόμαστε στον παραλογισμό των νέων φόρων, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να εισπραχθούν,δεν δεχόμαστε και δεν δεσμευόμαστε στον παραλογισμό των νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου 2015, που θα στείλουν την οικονομία πίσω στην ύφεση».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">