ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΚΟΡΤΖΙΔΗ

Τα νέα ήθη που υποτίθεται θα ίσχυαν στις τοπικές κοινωνίες με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους, και τους υποστηρικτές τους, είναι μια επίθεση άνευ προηγουμένου μονομερώς στον Χ.Κορτζίδη πρώην δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Αν αντιπαραθέσουμε όσα ίσχυσαν στη Γλυφάδα, σε αντιδιαστολή με τα ισχύοντα στον γειτονικό δήμο, αυταπόδεικτα στη πόλη μας τα κακώς πεπραγμένα που επικράτησαν (...) και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος (...) υπερτερούν χιλιάδες φορές.

Από που να ξεκινήσει κάποιος; Από το πρώην δημαρχείο - γεφύρι της Άρτας, από την υπόθεση υπερτιμολόγησης των οικοπέδων Παπαδημητρίου που εμπλέκονται μέλη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με συνέπεια ζημία εκατομμυρίων για τους δημότες, τις διαφημιστικές πινακίδες που δεν μπήκε στα ταμεία του δήμου ούτε δεκάρα, τα εκατομμύρια οφειλών ημέτερων που διαγράφηκαν, το παράνομο νεκροταφείο, η τις δομές του δήμου σε ιδιότυπο καθεστώς;

Θα σταθώ στο κυριότερο που είναι η πλήρης ελλειμματική εκπροσώπηση των δημοτών, ενώ έπειτα από τρεις μήνες της νέας δημοτικής αρχής, πλην των εθελοντών, όσων τρύπωσαν από το παράθυρο, και όσων συστηματικά - συστημικά λιβανίζουν μια προπαγάνδα ενδεδειγμένης διοικήσεως, ουδέν άλλο υφίσταται για κάποιους δημότες.  

Η νέα δημοτική αρχή ξεκίνησε με μια προπαγάνδα του τύπου στηρίζουμε τους οικονομικά ασθενείς, με συναυλίες και συλλογή ελιάς, όμως, οι πραγματικά οικονομικά ασθενείς όπως μας λένε δεν έχουν τύχει καμιάς βοήθειας, άρα η προπαγάνδα είναι αποκλειστικά για το θεαθήναι και όσους αδυνατούν να γνωρίζουν πέραν των δημοσιευμάτων. 
Προτείνω στο δήμο Γλυφάδας να συσταθεί  κάτι ανάλογο του συμπαραστάτη του δημότη, που παρέκαμψε η τωρινή διοίκηση, ώστε να μπορούν να προσφεύγουν οι δημότες, και επιπροσθέτως να διεξάγονται και επιτόπιες έρευνες.    
Ενώ στη Γλυφάδα η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται πολλά χρόνια σε μια κατάσταση κακοδιαχείρισης, έχουν παρακάμψει τα μείζονος σημασίας ζητήματα, (θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη) και θεωρώ έπειτα μια κοινής στρατηγικής των νέων δημάρχων η οποία στοχεύει να χτυπήσει πολιτική ιδεολογία, και όχι μόνο τα πρόσωπα, κάποιοι επικεντρώνουν ως επί το πλείστον στον Χ.Κορτζίδη.

Αν αντιπαραθέσουμε τα έργα και τις ημέρες Κ.Κόκκορη στη Γλυφάδα, και του Χ.Κορτζίδη στο Ελληνικο-Αργυρούπολη, σαφώς στη Γλυφάδα ίσχυσαν τερατουργήματα έναντι όσων επικαλούνται οι προπαγανδιστές του "όλα στο φως" και σαφώς ο κ.Παπανικολάου θα έπρεπε να επιδείξει μεγαλύτερο ζήλο έναντι του κ.Κωνσταντάτου.

Αντιπαραθέτοντας τα δεδομένα των δυο δήμων, την προηγούμενη τετραετία, ο κ.Κορτζίδης κατηγορείτε για ενέργειες των 100.000 χιλιάδων ευρώ περίπου, και στη Γλυφάδα έχουμε τις περιπτώσεις πολλών εκατομμυρίων. Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στη Διαύγεια πόσα διατέθηκαν μόνο στο ιδιότυπο γραφείο τύπου του δήμου Γλυφάδας που είχε δημιουργήσει ο Κ.Κόκκορης. 

Φροντίστε ως νέα δημοτική αρχή Γλυφάδας να υπάρξει μια διερεύνηση των κυριότερων οικονομικών ζητημάτων, ώστε να γίνει σαφές πόσα χρήματα ζημιώθηκαν οι δημότες την προηγούμενη τετραετία. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΚΟΡΤΖΙΔΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">