ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ;

Έχει δικαίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ να δοκιμαστεί, όπως είχα δικαίωμα και εγώ να δοκιμαστώ, και κάποιοι/ες επέλεξαν να καταργήσουν το καταστατικό ώστε να εξασφαλίσουν τη δική τους εκλογή.

Αρχικά πρέπει να εξετάσουμε ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, και που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες.

Επανειλημμένα τονίστηκε δημόσια ότι οι τακτικές συνεργασιών δεν πρέπει να γίνουν το εφαλτήριο μιας αυτοδυναμίας που θα αναπαράξει τις γνωστές σε όλους μας παθογένειες.

Δεδομένα και αυταπόδεικτα ισχύουν ο μικροπαραγοντισμός, ο μεγαλοπαραγοντισμός, συλλογικές αποφάσεις που παίρνονται έπειτα από ''σπόρα'' ασύστολων ψευδών εις βάρος του ενός η του άλλου, συντεχνιακές λογικές, και τελικά εκμαυλίζεται η αριστερά, και μένει γυμνός & γυμνή ένας νεοέλληνας και μια νεοελληνίδα με σχεδόν ανάρμοστη νοοτροπία.

Ο κάθε μικρο παράγοντας θεωρεί εαυτόν ανώτερο των υπολοίπων, άρα οι υπόλοιποι πρέπει να γίνουν ακόλουθοι, και όσοι δεν το επιθυμούν θεωρώντας ότι ο κατακερματισμός δεν ωφελεί το σύνολο αυτόματα συλλήβδην απορρίπτονται από τις ομάδες - συνιστώσες. Όποιος δεν δεχθεί το καθεστώς ακόλουθων των συνιστωσών - ομάδων δεν έχει κανένα μέλλον.

Δημόσια αναφέρθηκε ότι υφίσταται πόλεμος ανάμεσα στις συνιστώσες, και τονίζω ότι σε κάθε πόλεμο υπάρχουν θύματα. Τα θύματα συνήθως δεν φέρουν καμία ευθύνη για τον πόλεμο, και είναι χιλιάδες η εκατομμύρια αμάχων.
Ο ''πόλεμος'' ανάμεσα στους μικροπαράγοντες και στους μεγαλοπαράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φέρει το ίδιο αποτέλεσμα; Ήδη στη Γλυφάδα είχαμε τα πρώτα θύματα αυτής της πολεμικής σύρραξης ανάμεσα στις συνιστώσες, ώστε να πλασαριστούν καλύτερα κάποια πρόσωπα, και προσωπικά δεν γνωρίζω τι πρεσβεύουν και τι προθέσεις έχουν.  

Γνωρίζω όμως τι προθέσεις έχω ο ίδιος, και την προοπτική που επιθυμώ για τον τόπο μου και το κοινωνικό σύνολο, και διαπιστώνω πολλά χρόνια ότι δεν έχω κανένα συμπαραστάτη σε αυτά που αποτελούσαν ντε φάκτο  τα δικά μου δεδομένα.

Ήμουν αυτός που λειτούργησε πολλά χρόνια ραδιοφωνικά σε τοπικό επίπεδο ενώνοντας τους κατοίκους, ενώ σήμερα κάποιοι επιθυμούν την πόλωση, τον διχασμό, τον κατακερματισμό, και τελικά με εμένα εκτός και ζημιωμένο από αυτά τα δεδομένα. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να το αναπτύξω περισσότερο ώστε να αντιληφθεί ο κάθε ένας ότι η προσωπική ζημία που έχω υποστεί είναι πολλαπλή όσο κάποιοι μικροπαράγοντες παριστάνουν τους ανήξερους και πλασάρονται.   

Οι μικροπαράγοντες πλασάρονται μαζί με τους ακολούθους τους ώστε να τύχουν μιας ανώτερης εύνοιας των μεγαλοπαραγόντων έναντι των υπολοίπων, αντί να φροντίζουν την εξισορρόπηση δυνάμεων προς όφελος του συνόλου.
Λείπουν οι τοποθετήσεις, λείπουν οι ενέργειες, λείπουν οι πολιτικές εξισορρόπησης δυνάμεων. Αυτό διαπιστώνω σε επίπεδο δήμου, και επιθυμώ από όσους επέλεξαν την εξαίρεση μου τις πολιτικές εξισορρόπησης για τη δημοκρατία που δικαιούμαστε συνολικά όλοι οι δημότες.

Η αριστερά των παραγόντων και των ακολούθων τους, σε αντιδιαστολή με μια ενιαία ριζοσπαστική αριστερά, η οποία έχει συγκεκριμένους και σαφείς στόχους, είναι απόλυτα διαφορετικές έννοιες. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">