ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡιΚιΠ ΒΒΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ



Με δελτίο τύπου η ΡΙΚΙΠ παρεμβαίνει στα τοπικά δρώμενα των 3Β με σύγχρονες προτάσεις για την καθαριότητα και τα κοιμητήρια.
Μια αξιόλογη προσπάθεια προτάσεων που στοχεύει σε μια πιο σύγχρονη προσέγγιση των δυο βασικών τομέων κάθε τοπικής κοινωνίας, και σίγουρα θα ωφελήσει η ένταξη τους προς ψήφιση στο γειτονικό δήμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 / 11 / 2014

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την σύνταξη νέων ενιαίων κανονισμών 
καθαριότητας και κοιμητηρίων για τον Δήμο μας και αφού το θέμα της κατάθεσης προτάσεων ετέθη αρχικά στις Δημοτικές Κοινότητες , ανταποκρίθηκε και οι αιρετοί με τα όργανα της κίνησης επεξεργάστηκαν το θέμα και κατέληξαν σε συγκεκριμένες προτάσεις για τους κανονισμούς.

Προτάσεις οι οποίες πιστεύουμε ότι πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε 
σύγχρονους κανονισμούς καθαριότητας και κοιμητηρίων εκτός από τα έως τώρα 
γνωστά που έχουν σχεδόν όλοι οι κανονισμοί στις διατάξεις τους.

Τις προτάσεις αυτές η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κατέθεσε στον Δήμο στις 31/10/2014 με αποδέκτες τον κ. 
Δήμαρχο και τις Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Μετά την συζήτηση στα Τοπικά Συμβούλια και την εισήγηση τους ελπίζουμε να 
έρθει σαν θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Η σύνταξη τους είναι πολύ μεγάλης σημασίας θέμα και πρέπει να έρθει ο κάθε κανονισμός σαν μοναδικό θέμα σε ξεχωριστές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η πρόταση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, για την σύνταξη νέου σύγχρονου κοινωνικά και περιβαλλοντικά στοχευμένου κανονισμού καθαριότητας βασίζεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό συστημάτων διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων, στα πλαίσια βιωσιμότητας ,προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης σημαντικών πόρων για τις δομές του Δήμου που υποχρηματοδοτούνται.

Χωρίζεται σε κεφάλαια που ορίζουν τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ - τις ΑΡΧΕΣ και ΣΤΟΧΟΥΣ – και  τέλος τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για την διαχείριση των απορριμμάτων με βασικούς κανόνες και ενέργειες που οφείλει ο Δήμος να υιοθετήσει και να συμπεριλάβει σε ένα σύγχρονο κανονισμό καθαριότητας για τον Δήμο μας και τα ΟΦΕΛΗ που τελικά θα αποκομίσουμε από την ολοκληρωμένη και συνεπή εφαρμογή του. 

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο προτάσεων για τον κανονισμό καθαριότητας ΕΔΩ:


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΕΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η πρόταση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, για την τροποποίηση των υφισταμένων και τελικά την σύνταξη νέου ενιαίου σύγχρονου κανονισμού λειτουργίας των Δημοτικών κοιμητηρίων με στόχευση τόσο στο ιδιαίτερο κοινωνικό μέρος του θέματος όσο και στη διασφάλιση εύρυθμης και ασφαλής λειτουργίας με την λήψη των απαραίτητων όρων που θα την εξασφαλίσουν.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο προτάσεων για τον ενιαίο κανονισμό κοιμητηρίων ΕΔΩ:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡιΚιΠ ΒΒΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">