ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟΥ

Στην Εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκε το πρωί ο 31χρονος Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας τουλάχιστον 11 άτομα.Ο αλλοδαπός κακοποιός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, στις εννιά το πρωί.

Ο 31χρονος που απολογήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια του Πειραιά (μία ώρα κράτησε η διαδικασία) μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ και στις 17:00 το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, καθώς ο συλληφθείς φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις.

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια, ο 31χρονος κακοποιός προπηλακίστηκε, ενώ ακούστηκαν βρισιές όπως «φύγε από εδώ, παλιοαλήτη».

Σημειώνεται ότι σε μία από αυτές, στο Μεταξουργείο, είχε χάσει τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας, ενώ είχε τραυματιστεί και μια γυναίκα.

Πάντως, η πρώτη βαλλιστική έρευνα που είχε γίνει στους κάλυκες του Καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Μικρολίμανο έδειχνε, σύμφωνα με πληροροφορίες, ότι το συγκεκριμένο όπλο ήταν καθαρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης στις πρώτες καταθέσεις του στους αστυνομικούς, φέρεται να επικαλείται ότι ήταν μεθυσμένος και ότι δεν θυμάται τι συνέβη.

Ο Αρμπέρ Μπάκο δεν θέλησε να πει τίποτα στον εισαγγελέα Πειραιά, στο γραφείο του οποίου οδηγήθηκε για την επίθεση στο Μικρολίμανο με τους 11 τραυματίες. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">