ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Αιτούμαι από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, και την διοίκηση του κ.Παπανικολάου, συνέντευξη τύπου στον δήμο Γλυφάδας, παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών παρατάξεων και της δημοτικής αρχής.

Αν πράγματι η σημερινή διοίκηση έχει τη διάθεση να αποδείξει ότι οι προεκλογικές της εξαγγελίες αποτελούσαν δέσμευση (...) οφείλει να προγραμματίσει άμεσα μια συνέντευξη τύπου παρουσία όλων των εκπροσώπων των τοπικών παρατάξεων, και του τοπικού τύπου, ώστε να τεθούν μια σειρά ερωτημάτων και να λάβουμε τις απαντήσεις που δικαιούμαστε.

Επανειλημμένα ενημέρωσα τους συμπολίτες μας ότι επί πολλά χρόνια στη Γλυφάδα παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία της ενημέρωσης σύμφωνα με όσα έχουν διαμορφωθεί σε τοπικό επίπεδο.

Δυστυχώς δεν τυγχάνουμε ενδεδειγμένης εκπροσώπησης πολλά χρόνια, και θεωρώ ανούσιο να πρωτοκολλούμε αιτήσεις που κάποιοι φροντίζουν να τις παρακάμπτουν για τους δικούς τους λόγους.

Προ ημερών αιτήθηκα εκτός ημερησίας να τεθεί το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο, και γνωρίζουμε ότι κανείς από το σύνολο παρατάξεων δεν επέδειξε ενδιαφέρων.

Έχουμε αυταπόδεικτα  μεροληπτικές προκατειλημμένες στάσεις από την πλευρά των παρατάξεων, οι οποίες φροντίζουν μονομερώς επιλεκτικά για κάποιους συμπολίτες μας, αδικώντας κάποιους εκ των υπολοίπων.

Η δημοκρατικότητα και η τήρηση ισορροπιών διαβάλλεται σύμφωνα των επιλογών της νέας διοικήσεως στον Δήμο Γλυφάδας, δημιουργώντας προνομιακές καταστάσεις για κάποιους έναντι των υπολοίπων.

Η βασική υποχρέωση από την πλευρά τόσο της διοικήσεως, όσο και του συνόλου των παρατάξεων, είναι η εκπροσώπηση του συνόλου χωρίς να εκμαυλίζεται η τοπική δημοκρατία.

Δεδομένων όσων ανέφερα, και όσων αρχίζουν να διαμορφώνονται σε λάθος βάση, γιατί μιλάμε για την χρηστή διαχείριση των χρημάτων όλων των δημοτών, δεν δικαιούται μια νεοεκλεγείσα διοίκηση να καταστρατηγεί την ορθή δομή λειτουργίας του δήμου δημιουργώντας προνομιούχους και αποκλεισμένους. 

Καλώ τον δήμαρχο κ.Παπανικολάου, όπως και το σύνολο των εκπροσώπων μας όλων των παρατάξεων, να ορίσουν μια ημερομηνία, όπου θα συζητήσουμε τι απαιτείται στη πόλη μας, και πως θα διαμορφωθεί, ώστε να μην ισχύουν αποκλίσεις όσων αφορά την τήρηση των βασικών τους υποχρεώσεων εκπροσώπησης του συνόλου δημοτών. 

Τίθεται ζήτημα τοπικής δημοκρατίας όταν υπάρχουν περισσότεροι διαμαρτυρόμενοι από τους ''προνομιούχους''  της διοικήσεως, και αυτά που λύνονται στο παρασκήνιο, σήμερα, για εμένα είναι βασικά δεδομένα της δημοκρατίας μας που πρέπει να γνωρίζουν συνολικά οι συμπολίτες μας.


27/11/2014
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">