ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

28/11/2014

Η Γλυφάδα είναι η πόλη των αντιθέσεων, γιατί διαθέτει βουνό και θάλασσα, όπως και χιλιάδες απόλυτα διαφορετικού χαρακτήρα καταστάσεις.

Όπως λένε κάποιοι συμπολίτες & συμπολίτισσες μας, με τάση ειρωνείας, η Γλυφάδα τα έχει όλα... η σχεδόν όλα. Αυτό που πραγματικά δεν έχει ακόμη είναι τις διαμορφωμένες συνθήκες ώστε να επικρατήσει μια εξισορρόπηση και να δρομολογηθούν λύσεις στα περισσότερα τοπικά ζητήματα.

Φαντάζομαι ότι στο προσωπικό τους αρχείο οι συμπολίτες μας διαθέτουν πλούσιο υλικό είτε φωτογραφιών, είτε βίντεο, που ποτέ δεν θα δημοσιοποιηθούν. Κάτι ανάλογο ισχύει και με εμένα, πολλά χρόνια, που μαζεύω υλικό το οποίο ως επί το πλείστον δεν το χρησιμοποιώ για ευνόητους λόγους.

Θα κάνω μια εξαίρεση του κανόνα δείχνοντας σε βίντεο κάποια πλάνα του Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2014 χωρίς φωτογραφίες που μπαίνουν στις μηχανές αναζήτησης, με κάποιες κορυφαίες αντιθέσεις στη πόλη μας, χωρίς διάθεση καθαρά ειδησεογραφικού χαρακτήρα, και είμαι σίγουρος ότι ειδικά οι εκλεγμένοι συμπολίτες μας θα αντιληφθούν πλήρως.

Από τις αυθαίρετες επιχειρήσεις της παραλιακής, μέχρι κάποιες που βαφτίστηκαν ιδιωτικός χώρος, και από τον χώρο που βρισκόταν το παράνομο ''καράβι'', τα μπάζα που έμειναν στη περιοχή μαζί με τα βράχια, μέχρι τι συμβαίνει δίπλα στα πολυτελή γιοτ στις μαρίνες. Πράγματι η Γλυφάδα τα έχει όλα...

Δείτε το εξάλεπτο βίντεο με χαρακτηριστικά πλάνα από το παραλιακό μέτωπο με μουσική και εικονοληψία του υποφαινόμενου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">