ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Γραφικές - λαϊκίστικες τακτικές και κατασκευές εντυπώσεων δημιουργούν κάποιοι ''συμπολίτες'' μας, και νομίζει ο κάθε δημότης Γλυφάδας ότι ο χρόνος  έχει κολλήσει στο παρελθόν (μεσαίωνα)

Θεωρώ ενδεδειγμένο αν έχουν να δηλώσουν οτιδήποτε, ειδικά οι διοικούντες, να προγραμματίσουν συνέντευξη τύπου από το να δημιουργούν γραφικές εικόνες, είτε να στήνουν τη ''τοπική ενημέρωση'' παρέχοντας θεματάκια παραπολιτικών κ.α.   

Αν αυτή είναι η ανεπτυγμένη - προοδευτική Γλυφάδα, όπως την οραματίζονταν και την είχαν εξαγγείλει προεκλογικά, το κρίνουν οι συμπολίτες μας.

Αν στη θέση όσων πρέπει να ισχύουν τοπικά, δημιουργούν συστημικές και ελεγχόμενες καταστάσεις παραγωγής εντυπώσεων, επίσης το κρίνουν οι συμπολίτες μας. Ανάλογες εικόνες είχε δημιουργήσει εν αρχή και ο Κ.Κόκκορης μεταφέροντας και φυτεύοντας τις Κουκουναριές... και απεδείχθη ότι δεν τον έσωσαν στις εκλογές. Αποκλειστικά αναπαραγωγή γραφικότητας και λαϊκισμού θα κάνουμε σε τοπικό επίπεδο στη θέση όσων πρέπει να ισχύουν;

Τέλος, αν το σύνολο των εκλεγμένων, και των κατοίκων, καλύπτεται από την αναπαραγωγή γραφικών και πεπαλαιωμένων - αναχρονιστικών πρακτικών εντυπώσεων που προβάλλονται, ενώ είχαν κάνει  προεκλογικά σημαία τη πρόοδο, θεωρείστε ότι σφάλω και συνεχίστε την αναπαραγωγή γραφικότητας στη θέση όσων αποτελούν επιβεβλημένη αναγκαιότητα.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">