ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝIΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

Ως προς την εικόνα της τρόικας στην Ελλάδα, το Βερολίνο έχει γνώση για το πόσο «μισητή» είναι στους Έλληνες λόγω των σκληρών μέτρων που έχουν επιβληθεί.

Από την πλευρά της η Γερμανία δεν πιστεύει ότι η Αθήνα θα διακινδύνευε να χαθούν οι επίπονες προσπάθειες, τις οποίες έχει καταβάλει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που ακούγεται χαρακτηριστικά είναι ότι πάντα τα πράγματα είναι συναρπαστικά στην περίπτωση της Ελλάδας, αλλά τελικά πάντα βρίσκεται μια διέξοδος.

Όπως υπενθυμίζεται, μια ανάλογη ανακοίνωση του έλληνα πρωθυπουργού πρόσφατα είχε οδηγήσει σε θεαματική άνοδο των επιτοκίων για ελληνικά ομόλογα.

Κατά την άποψη του Βερολίνου θα πρέπει να υπάρξει μια μεταβατική φάση έως ότου η Ελλάδα επιστρέψει στις χρηματαγορές.

Το τρέχον πρόγραμμα πάντως θα πρέπει να εφαρμοστεί ως έχει σύμφωνα με την Γερμανία. Και αυτό ανεξάρτητα από τις πολιτικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει εντός της χώρας. 

*Σαφώς δεν είμαι μόνο οι πολιτικές επιπτώσεις, είναι και το ζήτημα της καθολικής διάλυσης στην Ελλάδα. Μια πολιτεία η οποία υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και στο δια ταύτα δεν υφίσταται τίποτα. Καμία μέριμνα, και πλήρης διάλυση όλων των δομών. Προσωπικά δεν γνωρίζω ποια είναι η εκπροσώπηση που υποσχόντουσαν προεκλογικά. Εσείς γνωρίζετε;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝIΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">