ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Ο Γλυφάδα web βρίσκεται στο διαδίκτυο από το 2009 μέχρι σήμερα.Κλείνοντας μια πενταετία, κάνει μια προσφορά προβολής σε όσους αναγνώστες μας το επιθυμούν.

Αν είστε επαγγελματίας και δραστηριοποιείστε σε τοπικό επίπεδο στην Νότιοανατολική Αττική επικοινωνήστε μαζί μας στο glyfadaweb@gmail.com και εμείς θα σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο προβολής όπως και τον σχεδιασμό ενός διαφημιστικού banner.

Πάγια αρχή μας η ειλικρίνεια, θεωρώντας ότι χτίζει το καλύτερο επίπεδο συνεργασίας. Περισσότεροι από 30.000 χιλ. κάτοικοι στα νότια μας επιλέγουν μηνιαίος βλέποντας τις καταχωρίσεις του Γλυφάδα web.

Η κίνηση προβολής δεν αποσκοπεί σε οικονομική ωφέλεια, απλά αποσκοπεί στην δημιουργία ενός καλύτερου επιπέδου προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και εκσυχρονισμού της ιστοσελίδας... ώστε να λειτουργήσει το κανάλι.

Το κόστος είναι συμβολικό, και με αυτό τον τρόπο εκτός από την προβολή της επιχείρησης σας θα συμβάλετε δραστικά στον εκσυχρονισμό, την διατήρηση, και τον εμπλουτισμό του Γλυφάδα web.

Οι τιμές για καταχώρηση ενός διαφημιστικού κειμένου ξεκινούν από τα 20€, για banner 300 Χ 250 στη δεξιά στήλη μόνο από 50 € / μήνα, και για το κεντρικό banner 728 Χ 90 από 80 € / μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το glyfadaweb@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6998108166
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">