ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ανακοίνωση με υπονοούμενα για την απόφαση του πρωθυπουργού να καταθέσει μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «νευρική αντίδραση» του Αντώνη Σαμαρά.

Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του Πρωθυπουργού, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κο Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κου Χαϊκάλη. 

Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.
Είτε ο Πρωθυπουργός έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

-------------------------------------------------------------------------------------

Τονίζουμε ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε πως δέχεται καλοπροαίρετα τη μήνυση του πρωθυπουργού, διευκρινίζοντας όμως ότι ο ίδιος δεν κατονόμασε ποτέ τον πρωθυπουργό, αλλά ότι το ο καταγγελλόμενος Γιώργος Αποστολόπουλος ενέπλεξε το όνομα του κ. Σαμαρά στη συζήτηση.

Τη θέση του ως προς τα υπονοούμενα για γενικευμένο χρηματισμό ξεκαθαρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «δεν υιοθετεί αστήριχτα επιχειρήματα και γενικεύσεις χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, που αφήνουν ερωτηματικά για τη στάση των βουλευτών».

«Η στάση του κου Χαϊκάλη, άλλωστε, αποδεικνύει ότι η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από όσο ορισμένοι την κοστολογούν. Αποδεικνύει, επίσης, ότι καμία μεθόδευση δε θα μπορέσει να αλλοιώσει τη συνείδηση των βουλευτών».

Η αξιωματική αντιπολίτευση συμπληρώνει ότι «τούτη την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να βγάλουμε τη χώρα από το βούρκο».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">