ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ποιους στείλαμε στο δήμο Γλυφάδας και για ποιους λόγους;
Ο τόπος μας έχει περιέλθει σε μια πιστή αναπαραγωγή κακοδιοικήσεων και συνυπεύθυνοι είναι όλοι οι εκλεγμένοι - όλων των παρατάξεων.

Η μοναδική διαπίστωση στη πόλη μας, επί δεκαετίες, είναι σαφής, αδυναμία εκπλήρωσης της εκπροσώπησης που αξίωσαν ορισμένοι, όμως, θα περιοριστώ σε όσα ισχύουν σήμερα.

Πριν από τρεις μήνες γέμισαν τη Γλυφάδα με αφίσες, πανό, λινάτσες, αυτοσχέδιες κατασκευές προβολής, καταχωρήσεις σε τοπικές φυλλάδες, κ.α. σε ένα καθεστώς μαύρου χρήματος ένθεν και ένθεν, με μοναδικό επιχείρημα ένθεν και ένθεν την εκπροσώπηση των δημοτών και του τόπου.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι δεν υφίσταται ίχνος ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ απο τη πλευρά όλων των εκλεγμένων παρατάξεων, και της διοικήσεως, που ήδη επί τρεις μήνες λαμβάνουν τα χρήματα των δημοτών από το λογιστήριο του δήμου Γλυφάδας.

Αυταπόδεικτα όταν μια διοίκηση, και το σύνολο των εκλεγμένων παρατάξεων, δεν απασχολείται με όσα απασχολούν τους δημότες, και διακινούνται δημόσια από τους δημότες, (δημοσιοποιούνται) έχει σχηματιστεί μια κακοδιοίκηση.

1) Θέτω προς ενημέρωση του συνόλου συμπολιτών μας το αυταπόδεικτο και δεν θα μακρηγορήσω: Διαπιστώσατε έπειτα των προεκλογικών υποσχέσεων, δεσμεύσεων, κ.α. την εκπροσώπηση των δημοτών; 

2) Απασχόλησε έστω ένα (1) ζήτημα από το σύνολο δημοσιευμένων την δημοτική αρχή η τις υπόλοιπες παρατάξεις; 

3) Αυτοί που υποσχέθηκαν, για την αλίευση ψήφων, αλλαγή πλεύσης στο δήμο Γλυφάδας πως το πιστοποιούν; 

4) Πως εκπροσωπείται ο δημότης; 

5) Η προπαγάνδα που γίνεται από πληρωμένα φερέφωνα των εκλεγμένων, από επονομαζόμενα τοπικά ΜΜΕ που ελέγχουν εξ' ολοκλήρου τοπικές παρατάξεις και υποψήφιοι, και αναγράφονται στην ιστοσελίδα του δήμου, καθώς και οι επιτήδειοι που μπήκαν στο γραφείο τύπου του δήμου ώστε να προπαγανδίσουν για τα ''θετικά'' της διοικήσεως, αποτελούν σκάνδαλο.

6) Σκάνδαλο αποτελεί και το γεγονός εκλεγμένων που επί σειρά ετών αντί εκπροσώπησης των δημοτών αποπροσανατολίζουν με συκοφαντίες αντί της εκπροσώπησης που όφειλαν και οφείλουν.

7) Πόσα χρόνια διαπιστώνουν οι συμπολίτες μας αντί εκπροσώπησης να υφίσταται η καθολική ανυπαρξία όσων εισπράττουν τα 3.500.000 εκ. ευρώ ετησίως;

Δείτε τους ελλιπείς προυπολογισμούς του δήμου Γλυφάδας - κατά το παρελθόν ήταν αναλυτικοί όσων αφορά τις αμοιβές παροχές τρίτων - στους οποίους γίνετε σαφές , βλέποντας ειδικά του 2014, ότι μέχρι τον 7ο (31/07/2014) είχαν εισπράξει 1.601. 210 εκ. ευρώ, και δείτε του 2013 και του 2012 ώστε να βγάλετε συμπεράσματα διότι υφίσταται μια οφθαλμοφανής απόκλιση.




ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις, και συκοφάντηση ετών με ψευδείς πληροφορίες των λίγων που αξίωσαν την εκλογή τους.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">