ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΩΣΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την εκτίμηση ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές σε κλίμα πόλωσης εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, τονίζοντας ότι «η Βουλή απέδειξε ότι δεν είναι πουλημένη».

«Βλέπω εκλογές, με ένα πολύ άσχημο κλίμα, εξαιρετικά πολωμένο» δήλωσε ο κ. Τατσόπουλος και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό, απ' ό,τι φαίνεται, μπορεί και να ήταν το plan B του Σαμαρά.

Όσοι έχουμε σώας τας φρένας ακόμη - και είμαστε λίγοι - πρέπει να δώσουμε τον αγώνα τον καλό, ώστε στο μετεκλογικό τοπίο, που θα είναι μάλλον μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να δυναμώσουμε τις φωνές του ρεαλισμού.

Εκτίμησε ακόμη πως «δεύτερες εκλογές» θα υπάρξουν «μόνο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ τρελαθεί τελείως και δεν απομονώσει τους λαϊκιστές και θελήσει να συνεχίσει τη δημαγωγία». «Πιστεύω ότι το περιβάλλον θα είναι τόσο τοξικό εκείνη τη στιγμή, που ούτε αυτοδυναμία θα πάρει, ούτε τίποτα. Ελπίζω ότι δεν θα ξαναρχίσουμε το γαϊτανάκι των εκλογών», είπε.

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Όποιος η όποιοι δηλώνουν στη χώρα μας ότι διαθέτουν σώας τα φρένας είναι οι πρώτοι που πρέπει να περάσουν τη πόρτα ψυχιάτρου... σύμφωνα με όσα έχουν διαμορφωθεί εθνικά κατά κάθε έννοιας αυθεντικής δημοκρατίας. Εννοώ τη πολιτικοοικονομική διαπλοκή, που είναι ο βασικός συντελεστής για όσα ισχύουν στην Ελλάδα, και ακόμη και σήμερα πετυχαίνει να χειραφετεί μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού. Με δεδομένη τη πλήρη διάλυση της κοινωνικής συνοχής, και εθνικής οικονομίας, που αποτελεί μετεξέλιξη όσων διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε απτή συνεργασία με την οικονομική ελίτ, και σύμφωνα όσων ισχύουν στους δήμους της χώρας που οι δήμαρχοι εκλέγονται από τις τηλεοράσεις της διαπλοκής, η ''φρενοβλάβεια'' είναι αυταπόδεικτη στη χώρα μας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΩΣΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">