ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ'' ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!

Έπαψα να ασχολούμαι ιδιαίτερα με όσα διαδραματίζονται τοπικά σε επίπεδο δήμου, δεδομένου ότι απεδείχθη στενή συνεργασία πολλών παραταξιακών, και παντελές έλλειμμα σεβασμού στο θεσμικό ρόλο που αξίωσαν. Κλήθηκαν δημόσια να τοποθετηθούν, και η στάση αποσιώπησης δηλώνει τι υφίσταται.

Κάποιοι ξεχνούν ότι θα έρθουν και οι επόμενες εκλογές, και δεδομένου ότι γνωρίζουν τόσο οι συμπολίτες μας, όσο και οι εκτός τα πεπραγμένα τους, δεν διαμορφώνεται ιδιαίτερα λαμπρή προοπτική.

Διαβάστε το δημοσίευμα της notia-press.gr και επιλέξτε να ξαναψηφίσετε τους εκλεκτούς δίκαιους και τίμιους υποψηφίους μας. 

Όπως είχαμε γράψει προ ημερών σε άρθρο που αναφερόμασταν στο μεγάλο φαγοπότι που γίνεται στο Δημαρχείο Γλυφάδας με τα χρήματα του Γλυφαδιώτικου λαού προς όφελος κάποιων που το παίζουν χωρίς ντροπή και πολιτική τσίπα "εθελοντές" αλλά τσεπώνουν χιλιάρικα για τον εθελοντισμό τους, σας αναφέρουμε ονόματα και ποσά που ο οννεδίτης "ευρωπαϊστής" δήμαρχος Παπανικολάου τους χρυσώνει για "υπηρεσίες εθελοντισμού".

Αλλά και σε κάποιες εταιρείες, που όπως λένε οι πληροφορίες, προεκλογικά στήριξαν τον Παπανικολάου, τώρα ήρθε η ώρα να πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους.

Όλα αυτά, επισημαίνουμε, γίνονται με τις ευλογίες όλης της αντιπολίτευσης που δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια για να αποτρέψουν αυτές τις σπατάλες και τις διασπαθίσεις του Γλυφαδιώτικου χρήματος. 

Δεν είδαμε τον Κόκκορη, τον Ταστάνη, την Λυγνού, τον Βοργιά (ιδίως αυτόν που αν και εκλεγμένος με την Ελληνική Αυγή συναινεί με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και ψήφισε την σχετική αναμόρφωση για να σπαταλούνται τα χρήματα), τον Δίβαρη και τον Τάσσο
Κανείς δεν διαμαρτύρεται ούτε για τα προσχήματα!

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε την απογοήτευση όλων αυτών των εκατοντάδων αφελών Γλυφαδιωτών που πίστεψαν στις αμέτρητες υποσχέσεις των αρπακτικών της εξουσίας για εύρεση εργασίας και τακτοποίηση μηνιαίων οικονομικών απολαβών.

Ας δούνε τώρα όλοι αυτοί ποιοί είναι οι εκλεκτοί της δημοτικής αρχής που αμείβονται για τον "εθελοντισμό¨ τους. Υπ' όψιν οτι πολύ συχνά θα δημοσιεύουμε ονόματα "εθελοντών" που εισπράττουν χρήματα για τις "εθελοντικές" υπηρεσίες τους.

ΣΑΡΡΗΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ: Στην προεκλογική περίοδο τον είχε ο Παπανικολάου στο γραφείο τύπου της παράταξής του και του έκανε όλη την εργασία στις δημόσιες σχέσεις. Απ' ότι φαίνεται ήρθε η ώρα της πληρωμής αλλά για τους πρώτους δύο μήνες (ανθρωπομήνες τους βάφτισαν οι αθεόφοβοι) του νέου έτους. Διαβάστε τα σχετικά έγγραφα και πιστοποιήστε τα γραφόμενά μας.


ΣΚΟΥΦΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Σε πείσμα μερικών αφελών, ο Παπανικολάου πιστεύει οτι ο συγκεκριμένος έχει κάποια προτερήματα που οι άλλοι, πιο έμπειροι στα δημοτικά δημοσιογράφοι δεν έχουν. Τι και ποιά είναι αυτά τα προτερήματα; Κάποιοι μιλάνε για πολύ σκύψιμο στη μέση, άλλοι λένε οτι είναι ειδικός στη γευσιγνωσία με τη γλώσσα και κάποιοι άλλοι, κακεντρεχείς, οτι για το μεροκάματο όλα γίνονται, ακόμα και να μας πιάνουν το κ..ο. Πάντως ο Παπανικολάου αναγνώρισε τα όποια προσόντα του και τον ανταμείβει με 1300 ευρώ το μήνα. Αμ πως;
Υποσημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τώρα γνωρίζουμε συνολικά - πέρα από τα προσχήματα - ποιοι εγκληματούν αξιώνοντας θεσμικό ρόλο. Οι κύριοι και κυρίες όλων των παρατάξεων ήθελαν και θέλουν συστημικές και ελεγχόμενες καταστάσεις, ώστε άλλα να ισχύουν... και άλλα να παρουσιάζονται και να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να διαφωτίσουν τους συμπολίτες μας επί παντός επιστητού, δεν τα χρησιμοποιώ, και το θεωρώ ανούσιο στη σημερινή νεοελληνική πραγματικότητα.

Κυριολεκτικά αίσχος...όταν η νεοελληνική κοινωνία έχει εκπέσει στο κατώτερο επίπεδο, όπου όλα διαδραματίζονται με δόλο για τις εντυπώσεις και το θεαθήναι, και στη πραγματικότητα ισχύουν διαφορετικές καταστάσεις.

Μήπως όσοι αποσιωπήσατε τα υφιστάμενα σε επίπεδο δήμου - κατόπιν συγκεκριμένου δημοσιεύματος που σας καλούσε να τοποθετηθείτε - έχετε και αξίωση για μια βουλευτική έδρα; 

Επιπροσθέτως έχω και ένα ερώτημα, για τα δικά σας δεδομένα ποιοι δικαιούνται μια βουλευτική έδρα και θεσμικό ρόλο;
Αν σας ρωτήσουμε ποιους θα προτείνετε;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ'' ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">