ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ

Πριν καν ξεκινήσει τέλειωσε ενδεχόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την οριοθέτηση κοινής γραμμής πλεύσης έπεσαν στο κενό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ σε κοινή συνεδρίασή τους το πρωί της Τετάρτης αποφάσισαν να μην προχωρήσουν τις συζητήσεις και να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασιών με οικολογικές κινήσεις.

Έτσι στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος το Σαββατοκύριακο θα εξεταστεί η εκλογική τακτική, πέραν του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ο γραμματέας του κόμματος Θ. Θεοχαρόπουλος ενημέρωσαν τα μέλη της ΕΕ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αδιαπραγμάτευτη βάση συζήτησης το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο κ. Αλ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα η Πολιτική Γραμματεία ψήφισε Κώδικα Δεοντολογίας ο οποίος θέτει κριτήρια για το πόσο ταυτίζονται οι πιθανοί συνεργαζόμενοι με το πρόγραμμα αυτό. 

Είναι γνωστό ότι η Αριστερή Πλατφόρμα έχει διατυπώσει αντιρρήσεις για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΔΗΜΑΡ με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή της στην τρικομματική κυβέρνηση σήμαινε ανοχή των μνημονιακών πολιτικών. Επιπλέον, η Κουμουνδούρου ξεκαθάρισε ότι δεν δέχεται συνεργασία με κόμματα αλλά μόνο ένταξη προσώπων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">