ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους για τις εκλογές που είναι το βασικό ζητούμενο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προτάσεις από τη πλευρά της συγκυβέρνησης που αφορούν αλλαγή του υποψηφίου προέδρου δεν αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σαφώς, τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όσο και συνολικά τα στελέχη της Κουμουνδούρου , δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα της πρώτης εκλογής που ανοίγει το δρόμο για τις εκλογές.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι είκοσι βουλευτές που θα εκλέξουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και η χθεσινή ψηφοφορία με τους περισσότερους βουλευτές να δηλώνουν παρών ήταν μακράν αντίθετη από τις αρχικές προσδοκίες της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ο στόχος για την αξιωματική αντιπολίτευση είναι διττός . Αφενός να διαφυλάξουν τον πολύτιμο αριθμό των 121 και αφετέρου να ολοκληρωθούν όλες οι προεκλογικές διαδικασίες ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι καθ’ όλα έτοιμος για τις κάλπες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος της Βουλής μετά τη λήξη της ψηφοφορίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται»έχοντας το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και σχηματισμού κυβέρνησης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">