ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!

Τα έσοδα που χάνονται για τον δήμο, από την υπαίθρια διαφήμιση, όπως έχουμε γράψει σε άλλο άρθρο, είναι της τάξεως αρκετών εκατομμυρίων.

Γνωρίζοντας τα ισχύοντα σε άλλους δήμους, οι οποίοι διαθέτουν γραφείο διαφήμισης και δημοτική επιχείρηση διαφήμισης, μπορώ να πω ότι στη Γλυφάδα που υπολείπεται ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ συντελούνται τρία βασικά αρνητικά.

  1. Χάνονται σημαντικά έσοδα για τον δήμο, που σήμερα ''μπαίνουν'' σε τσέπες ορισμένων.
  2. Χάνονται θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας με τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση και έχουν οδηγήσει χιλιάδες πολίτες στην ανεργία.
  3. Χάνετε η ευκαιρία στη πόλη μας να ισχύσουν η διαφάνεια, ο πολιτισμός, και ένα άμεσο πλουραλιστικό βήμα για όλους τους δημότες που θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί.
Όλα αυτά χάνονται, γιατί ορισμένοι που αξιώνουν την εκλογή τους είναι πρεσβευτές της αδιαφάνειας για το προσωπικό τους ιδιοτελές όφελος, και συμφέρον, και τίποτα περισσότερο.

Όσο γνωρίζουμε ότι ορισμένοι αιρετοί εκμεταλλεύονται το γεγονός της εκλογής τους πλουτίζοντας, εκατοντάδες συμπολίτες μας βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας χωρίς καμία ενδεδειγμένη κοινωνική προνοιακή πολιτική. 

Με χορηγίες άγνωστων ποσών που αποσπούν χωρίς να γνωρίζουμε που οδηγούνται, και πως αυτά τα χρήματα δίνονται, και σε ποιους, δεν χτίζεται προνοιακή κοινωνική πολιτική.

Η προνοιακή κοινωνική πολιτική απαιτεί, ολοκληρωμένη πολιτική εφαρμογή, οργανωμένες δομές, και κατάλληλο προσωπικό. 

Αυτά στη Γλυφάδα δεν υπάρχουν, ενώ ο δήμος είναι οικονομικά εύρωστος, με δημοτικά τέλη αυξημένα έναντι άλλων δήμων, με πρασινόσημο, έσοδα απο τις μαρίνες, από τις δημοτικές επιχειρήσεις κ.α. σε επίπεδο κοινωνικής προνοιακής πολιτικής βρισκόμαστε σε μηδενική βάση.

Συμπολίτευση και αντιπολίτευση δεν κινούν από κοινού διαδικασίες πραγματικά ενδεδειγμένων πολιτικών, ενώ έχουν τη δυνατότητα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">