ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι στη Γλυφάδα διαχρονικά ισχύουν οι πιο αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, προσωπικά δεν έχω λόγια, και θεωρώ ότι πιο εξεζητημένο έχει γραφεί δεν αρκεί να περιγράψει τη τοπική πραγματικότητα.

Σαφώς, πρέπει να θυμίσω την αρνητική πρωτοπορία που έχουμε με συνεργασίες μεταξύ υποψηφίων, και παρατάξεων, η οποία ξεκίνησε από τη Γλυφάδα (...) και επεκτάθηκε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο μεταξύ βουλευτών και κομμάτων.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε η συνεργασία Κόκκορη - Λανδράκη - Παπαδόπουλου, η οποία αποσκοπούσε αποκλειστικά στην υπηρέτηση της ολιγαρχίας του πλούτου, και των ιδιοτελών τους συμφερόντων, και στη συνέχεια ίσχυσε το ανάλογο μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, και ΔΗΜΑΡ.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, γνωρίζουμε ότι όσα διαμορφώθηκαν δεν εξυπηρετούσαν το δημόσιο όφελος και την υπηρέτηση του συνόλου, διαμορφώθηκαν αρνητικές εντυπώσεις με όσα ακολούθησαν, και ειδικά στη Γλυφάδα ο Κ. Κόκκορης του ΠΑΣΟΚ έχασε τις εκλογές και τον διαδέχτηκε ο Γ.Παπανικολάου της ΝΔ ως συνεχιστής των ιδίων πολιτικών.

Κάποτε, στο παρελθόν, πίστευα στις συνεργασίες για ένα κοινό στόχο ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις και πολιτευομενους, και θεωρούσα ότι αποτελεί ενδεδειγμένη λύση όταν οι συνθήκες έχουν διαμορφωθεί αρνητικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Σήμερα, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι με συνεργασίες μπορεί να δoθεί λύση σε μείζονος σημασίας ζητήματα, και εξηγώ: Έχοντας τα βασικά δεδομένα της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΚΚΕ, αμέσως μετά την συνεργασία σε τοπικό επίπεδο ανάμεσα σε Κόκκορη, Λανδράκη, Παπαδόπουλο, και στη συνέχεια με συνεργαζόμενα τα κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚΛΑΟΣ, και ΔΗΜΑΡ, έχουμε το σύνολο των στοιχείων ότι με τις συνεργασίες δεν μπορούν να χαραχτούν οι πολιτικές που απαιτούνται για τον Ελληνικό λαό, τη χώρα,  και τους πολίτες.

Οι συνεργασίες απεδείχθη ότι αποβαίνουν αρνητικές για τους πολίτες και τη χώρα, και κερδοφόρες για κάποιους πολιτικούς και κόμματα, άρα ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να δεχθεί καμιά συνεργασία με τη ΝΔ.

Ο κ.Σαμαράς αποδείχθη ότι είναι ανεπαρκής να δημιουργήσει τις πολιτικές που απαιτούντο επί του παρόντος, και άφησε τους μεγαλοοφειλέτες στο απυρόβλητο, ενώ πληρώνει τις συνέπειες το κοινωνικό σύνολο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αταλάντευτο οφείλει να πάει στις εκλογές, να νικήσει, και να κυβερνήσει τη χώρα με τη ΝΔ στην αντιπολίτευση, ώστε να διαπιστώσει ο Ελληνικός λαός αν όσα ειπώνονται σήμερα από τα κυβερνητικά στελέχη θα ακολουθούνται αύριο από τους ίδιους.

Τέλος, εύχομαι να εισακουστώ στο ΣΥΡΙΖΑ, και να μην υπάρξει κάτι ανάλογο της Γλυφάδας του χθες και του παρόντος.

Καλά Χριστούγεννα,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">