ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ανήκει στον πυρήνα της εξουσίας, και  βέβαια φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας.

«Όσοι βουλευτές δεν ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την καταστροφή που θα προκαλέσουν στη χώρα», είναι η θέση που διατύπωσε o Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας χθες στη Βουλή.

Για άλλη μια φορά, με τη γνωστή τακτική του, δημιουργεί τρόμο, ενώ συνολικά γνωρίζουμε πολλά χρόνια τη σχέση εξάρτησης που έχει με εκδοτικούς ομίλους μεγαλοδημοσιογράφους και τη διαπλοκή.
Θυμίζουμε ότι φημίζεται ως ο προστάτης των συστημικών media, και καλλιεργώντας τον τρόμο, δημιούργησε μια σχέση εξάρτησης με τα διαπλεκόμενα και αρκετούς μεγαλοδημοσιογράφους.

Επίσης, φημίζεται για κινδυνολογία, και διαχρονικά σπέρνει τον τρόμο ώστε να θερίζει προσωπικά οφέλη. Σήμερα η χώρα χρειάζεται ριζικές αλλαγές, ώστε να ορθοποδήσει, και καμία τακτική κινδυνολογίας από τα κόμματα εξουσίας 40 ετών δεν πείθει κανένα, πλην όσων θέλουν να συνεχίζονται άκαρπες μνημονιακές αντιλαϊκές πολιτικές.

Ο υπουργός προσέθεσε «Οι συνάδελφοι βουλευτές αρνούμενοι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, μεταθέτουν τη δική τους ευθύνη στο εκλογικό σώμα. Ακούγεται σαν τάχα δίκαιο και δημοκρατικό να αποφασίσει ο λαός. Είναι πράξη βαθιά ανεύθυνη όμως, όπως κάθε μετάθεση ευθύνης» Επίσης δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης: «Ο λαός μας εξέλεξε για να αποφασίζουμε και όχι για να του πετάμε πίσω το μπαλάκι. Ο λαός αποφασίζει για την κυβέρνηση κάθε τέσσερα χρόνια όπως ορίζει το Σύνταγμα»

Σύμφωνα με τη δήλωση του Μ.Χρυσοχοΐδη γίνετε σαφές ότι οι πολιτικοί των κομμάτων που ρήμαξαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες είναι αμετανόητοι, και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν η χώρα να αποκτήσει ένα πολίτευμα που της στέρησαν, καθώς και το δικαίωμα οι πολίτες να γίνονται ρυθμιστές όταν οι πολιτικές συγκυρίες γέρνουν εις βάρος του.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να σας αναφέρω τι ισχύει σε πραγματικά προοδευτικές δημοκρατικές χώρες, που για όλα τα σημαντικά ζητήματα γίνονται αρκετά δημοψηφίσματα ετησίως, πλην της Ελλάδας, που ο κοινοβουλευτισμός καπέλωσε τους πολίτες, και τους έβαλε σε μια βάση παθητικών αποδεκτών, και  ανίσχυρων να συνδιαμορφώσουν τη ζωή τους και το μέλλον τους.

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αν γίνουν εκλογές δεν θα τελειώσει τίποτα, δεν θα υπάρξει η ανακούφιση του ορατού τέλους του Μνημονίου. Αντίθετα, γεννιέται ο τρόμος, γιατί θα ξεκινήσει ένας μεγάλος, απρόβλεπτης διάρκειας εφιάλτης» είπε ο υπουργός Υποδομών».

Τον εφιάλτη που επικαλείται ο υπουργός οι πολίτες των βιώνουν πολλά χρόνια, και απεδείχθη ότι οι άκαρπες πολιτικές δημιουργούν τις συνθήκες του δικού τους ορατού τέλους, άρα αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα, και οι πολίτες, είναι να προκηρυχθούν εκλογές, και να γυρίσουμε σελίδα στην εφαρμογή πολιτικών.  

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">