ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μία ανοιχτή ομιλία σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Cine Κεραμεικός ανοίξε την προεκλογική περίοδο ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή, που αντί για Πρόεδρο της Δημοκρατίας "έβγαλε"εκλογές.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την είσοδο και τη θερμή υποδοχή που έγινε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, καθώς και κατά την έξοδο του μετά την ομιλία.



Στην κατάμεστη αίθουσα του Cine Κεραμεικός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα της νίκης στις επερχόμενες εκλογές και δεσμεύτηκε ότι με την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει από την πρώτη κιόλας μέρα η εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αλλαγή του κλίματος στην οικονομία και στην κοινωνία. 

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Δεν είμαστε η συνέχειά τους». «Για μας στόχος δεν είναι οι καρέκλες αλλά η μεταρρύθμιση του κράτους προς όφελος του πολίτη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η Δημοκρατία. Δεσμεύθηκε ότι θα κοπούν τα νήματα εξουσίας και εθνικών εργολάβων»

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε παράλληλα ότι τώρα είναι η ώρα «να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός, τι ακριβώς έγινε. Ποιοι είναι αυτοί που με συνειδητά λάθη και παραλήψεις, έριξαν την Ελλάδα στα βράχια. Και τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τον λαό μας, που τον ενέπλεξαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία». «Αυτές τις αλήθειες θέλει να μάθει ο λαός μας και όχι τους ψεύτικούς εκβιασμούς, τη ψεύτικη κινδυνολογία και κατατρομοκράτηση. Αυτές τις αλήθειες θέλει να μάθει και θα τις μάθει» 



Μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο φακός του Γλυφάδα web αποθανάτισε το δημοτικό σύμβουλο και εκπρόσωπο της 'ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ' Τάσο Ταστάνη, με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, οι οποίοι είχαν μια φιλική συζήτηση.

Δείτε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην κατάμεστη αίθουσα του Cine Κεραμεικός.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">