ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!


Γλυφάδα 27 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζεται το μεγάλο φαγοπότι στον δήμο Γλυφάδας, εις βάρος των χρημάτων των συμπολιτών μας που έχουν οδηγηθεί στην ανέχεια.

Σαφώς, οι υποψήφιοι οι οποίοι την προεκλογική περίοδο αξίωσαν να βρεθούν στη χρηστή διοίκηση και διαχείριση των χρημάτων μας, αποδεικνύεται ότι αδιαφορούν απόλυτα για τα ισχύοντα στη πόλη μας, και έχουν γίνει αρωγοί επιχειρηματικών συμφερόντων και εθελοντών που τους παρέχουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σήμερα, δεδομένου ότι διαθέτω τα πειστήρια μη ενδεδειγμένων διοικήσεων και αιρετών,  οι οποίοι τονίζω ότι λαμβάνουν ετησίως περίπου 3.500.000 εκ. ευρώ, ενώ οι συμπολίτες μας δεν τυγχάνουν ενδεδειγμένων κοινωνικών προνοιακών δομών, απαιτώ τον εξορθολογισμό των χρημάτων μας, και πλήρη μέριμνα για όλους τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα.

Τόσο η διοίκηση Γ.Παπανικολάου, όσο και το σύνολο αντιπολιτευόμενων στη Γλυφάδα, οφείλουν σε συνεργασία με την τοπική Μητρόπολη να δημιουργήσουν πλήρη λίστα όσων συμπολιτών μας αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα, και να υπάρξει η ενδεδειγμένη κοινωνική προνοιακή πολιτική, όπως και η εξεύρεση λύσεων σε όλους τους συμπολίτες μας.

Δεδομένης της πολυετούς αδράνειας αρωγής από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας, και των ελάχιστων ενεργειών που γνωρίζω ότι αποτελούν πολιτικές επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων, χωρίς να παρέχουν ουσιαστικά στηρίγματα και λύσεις, τουλάχιστον προσωπικά θα κινηθώ προς την κατεύθυνση που απαιτούν οι συνθήκες για ουσιαστικές αλλαγές.

Όταν δεν πηγαίνει το βουνό στον Μωάμεθ, πηγαίνει ο Μωάμεθ στο βουνό!!! Ο νοών νοείτω.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">