ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΑ!

Έχουν μαζευτεί πολλά, και κανείς δεν μου βγάζει από το μυαλό την ιδέα ότι υπάρχει περισσότερο στήσιμο απ' ότι στις εκλογικές διαδικασίες.

Το να επιθυμούν κάποιοι βουλευτικές καρέκλες, και βόλεμα, είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους... δεδομένων όσων ισχύουν σήμερα στη χώρα μας.

Το τι θα παρέχουν στη χώρα, και στο κοινωνικό σύνολο, είναι ένα δεύτερο ζήτημα που επίσης μας αφορά όλους... δεδομένου ότι μέχρι σήμερα πλην εκμαυλισμού, πόλωσης, δυσαρέσκειας, που υφίστανται σε μεγάλο αριθμό προσώπων - συμπολιτών μας - και των αυταπόδεικτα υπονομεύσεων που δεν οδηγούν σε μια δημοκρατική σταθεροποίηση έκφρασης και εκπροσώπησης των πολιτών, δεν γνωρίζω τίποτα άλλο.

Όταν ζητούμενο χιλιάδων συμπολιτών μας είναι να φύγουν το συντομότερο αυτοί που τους ''ρουφάνε το αίμα πολλά χρόνια'' γεννάται αυτομάτως το ερώτημα ποιοι έρχονται, ποια είναι τα πεπραγμένα τους, και τι θα ισχύσει αύριο.

Γνωρίζοντας πολλοί όσα ίσχυσαν και κάκιστα συνεχίζουν να υφίστανται, ποιος θεωρεί ότι του αρμόζει μια βουλευτική καρέκλα και θεσμικός ρόλος;

Επιθυμώ να συνομιλήσουμε on kamera και το υλικό να το δημοσιοποιήσουμε από κοινού ώστε να βγάλουν συμπεράσματα οι συμπολίτες μας.

Αν πράγματι διαμορφώνεται κάτι νέο τοπικά (...) που έχει να προσφέρει ουσιαστικές αλλαγές για τον τόπο και τους πολίτες, πρέπει να το γνωρίζουν εκ προοιμίου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΑ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">