ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ αναλαμβάνουν πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στα πλαίσια της οποίας συγκεντρώνονται τα παρακάτω είδη:

Ζυμαρικά – Όσπρια – Ρύζι – Ελαιόλαδο – Σπορέλαιο - Κονσερβοποιημένα είδη – Γάλα - Βρεφικές κρέμες - Αλάτι – πιπέρι – Αλεύρι – Ζάχαρη – Τοματοχυμούς - Είδη ατομικής υγιεινής - Είδη καθαριότητας σπιτιού.

Για την οργάνωση αυτής της προσπάθειας υπεύθυνες είναι οι κ.κ. Ελένη Κόκκαλη (τηλ. 6936727279) και Κων/να Βαρκοπούλου (τηλ. 6947330859) στις οποίες μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες και για την παράδοση των ειδών που προτίθεστε να δώσετε.

Καλό είναι όλοι μας να μην μείνουμε μόνο στην προσωπική μας συνεισφορά, αλλά να απευθυνθούμε και σε φίλους που έχουν την ευαισθησία και δυνατότητα να συμβάλλουν.

Η συγκέντρωση των παραπάνω προϊόντων θα γίνει μέχρι 15/12/14.

Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Υποσημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Για τον δήμο (...) αναλαμβάνετε πρωτοβουλία - και καλά κάνετε - όμως σε αρκετά ζητήματα όλες οι παρατάξεις είσαστε πλήρως ταυτισμένες με τα ισχύοντα στον δήμο, και αυτό δεν μπορούμε να το εκλάβουμε ως πολιτική υγεία. Ως τοπικές παρατάξεις απευθύνεστε με κονσέρβες (Δελτία Τύπου) στους συμπολίτες μας - και σε εμάς - και ουδέποτε υπήρξε έστω και μια τοποθέτηση για τελείως διαφορετικού χαρακτήρα ζητήματα που δημοσιοποιήσαμε αξιώνοντας την παρέμβαση - τοποθέτηση όλων των παρατάξεων. Όσα σχεδιάζονται η ισχύουν επί του παρόντος σε επίπεδο δήμου από την ''νέα'' διοίκηση τα βρίσκεται σωστά; Θα τα συνεχίζατε αν σας δίνονταν η ευκαιρία αύριο; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">