ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ MEDIA


Του Γιάννη Κουρδομένου

Με βαρύγδουπους τίτλους ''Σπέρνουν τον τρόμο οι γνωστοί-άγνωστοι τρομοκράτες με βόμβες σε λεωφορείο και τράπεζα''

''Πήγαν να κάψουν τον κόσμο όπως στη Μarfin'' τιτλοφορούνται τα συστημικά media, τα οποία σημειωτέων γίνονται αποδεκτά από ακροδεξιούς μέχρι τους αριστερούς απ' ότι γνωρίζουμε.

Πήγαν να κάψουν τον κόσμο όπως στη Μarfin - "Βγείτε έξω, θα σας κάψουμε", φώναζαν στους επιβάτες του λεωφορείου στην Πατησίων - Βόμβα έξω από τράπεζα στην πλατεία Κένεντι.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο υπακατάστημα της τράπεζας Eurobank, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αγίας Παρασκευής, στο Χαλάνδρι.

Με το συγκεκριμένο στυλ δημοσιογραφίας, οι τρομολάγνοι των συστημικών media, τα οποία έχουν διαδραματίσει το πιο βρώμικο ρόλο στην αναπαραγωγή κάκιστων κυβερνήσεων και πολιτικών, συντηρούν ένα κλίμα διχασμού της κοινωνίας, και δίνουν το βήμα σχολιασμού σε κάθε ακροδεξιό φασίστα, όσο αποκομίζουν εκατομμύρια οι συνεργαζόμενοι αφανείς και επιφανείς ιδιοκτήτες της διαπλοκής.

Διαχρονικά ότι συντηρείς θα το ''λούζεσαι'' και γνωρίζουμε ότι αρκετοί συντηρούν την τρομολαγνεία όσο οι ενδεδειγμένες πολιτικές και πολιτικοί είναι ανύπαρκτο φαινόμενο στη χώρα μας.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει επιληφθεί του περιστατικού του ύποπτου δέματος σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι, για το οποίο υπήρξε διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 05:30 της Τετάρτης.

Μέσα στο σακίδιο που πετάχτηκε έξω από την τράπεζα, βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που εξουδετερώθηκε επιτυχώς από το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Oι Αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και η οδός Παπανικολή, παρότι κεντρική δεν έχει ανοίξει ακόμη σε κανένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στην περιοχή.

Η Αντιτρομοκρατική κάνει επισταμένη έρευνα στο χώρο, διότι, μέσα σε ένα πεταμένο μεταλλικό κουτί καφέ, εντοπίστηκε μαύρη πυρίτιδα.

Η ενέργεια, σύμφωνα με το τηλεφώνημα, έγινε σε ένδειξη συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό, το αίτημα του οποίου να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή που πέρασε δεν έχει γίνει αποδεκτό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ MEDIA Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">