ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ



ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ιστορικές, και δεν θα επιτρέψουμε το μνημονιακο μπλοκ να βρει εύκολους δρόμους αποσυσπείρωσης της αριστεράς που θα αποβούν για άλλη μια φορά εις βάρος της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Στη μάχη της ανατροπής, και της λύτρωσης του Ελληνικού λαού, δεν πρέπει να υπάρξουν καιροσκοπισμοί, συντεχνιακά συμφέροντα, παραγοντισμοί, δολοπλοκίες, και με βασικό άξονα τις δεσμεύσεις στη ΔΕΘ πρέπει να σχηματιστεί μια ευρεία συμμαχία αριστερών δυνάμεων με καθαρές θέσεις, αντιμνημονιακο παρελθόν, και δεδομένη διαχρονικά αριστερή αγωνιστικότητα.

Αν δοθεί η αίσθηση ότι αδικούνται κατάφωρα όσοι δίνουν τον αγώνα για την έλευση της αριστεράς στην διακυβέρνηση της χώρας μας, μετά τις αποφάσεις του Συνεδρίου του κόμματος, και υπερισχύσουν προτάσεις και άτομα που δεν διαθέτουν την ικανότητα να διαμορφώσουν την ισχύ των ουσιαστικών αλλαγών που απαιτούνται, αυτό θα είναι το ουσιαστικότερο όπλο - λαβή που θα χρησιμοποιήσουν οι αντίπαλοι.

Η ανατροπή της λιτότητας και των εφαρμοστικών τους νόμων προϋποθέτει ότι οι συμμετέχοντες δεν θα είναι αμφιταλαντευόμενοι, και πρέπει να έχουν δώσει επί δεκαετίες τις αποδείξεις αγωνιστικότητας κατά των κομμάτων εξουσίας.
Σε μια αντίθετη περίπτωση που υπερυσχίσουν συντεχνίες, αποκλειστικά με γνώμονα κάποιες ψήφους που θα φέρουν και τίποτα περισσότερο, θα εκμηδενιστεί ο σεβασμός των συνεδριακών αποφάσεων, δημιουργώντας πόλωση τόσο στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και στον κοινωνικό ιστό. 

Πρέπει να να προσδιοριστεί ποιοι είναι οι άνθρωποι που στοχοποιήθηκαν και δέχτηκαν την επίθεση ώστε η άρχουσα αστική τάξη να εφαρμόσει τις αντιλαϊκές της πολιτικές ακραίας εκμετάλλευσης εις βάρος της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων,  ώστε να πορευτούμε οργανώνοντας τη ρήξη με το σύστημα με όσους και όσες έδωσαν τις απαραίτητες αποδείξεις. 

Δεν μπορώ να δεχτώ ως πολιτικές οντότητες άτομα που αποστέλλουν
στους υπολοίπους τις τοποθετήσεις τρίτων χωρίς να διαθέτουν προσωπικό κριτήριο και να στοιχειοθετούν οι ίδιοι πολιτική άποψη.
Και όμως κάποιοι/ες θεωρούν ότι αποτελούν οι ίδιοι/ες πολιτικές οντότητες, μόνο με τη συμμετοχή τους σε μια συνιστώσα, και αντιγράφοντας και αναπαράγοντας όσα ειπώθηκαν από τρίτους.

Αν δεν υπάρξει εξορθολογισμός και ενδεδειγμένο πλαίσιο αξιολόγησης, και καθορίσουν κάποιες συντεχνίες ωφελούμενων τα ισχύοντα σε πολιτικό επίπεδο, με το πρόσχημα ότι είναι οι ριζοσπάστες της αριστεράς, χωρίς να αποδεικνύεται στη πράξη, η τρομοκράτηση και ο εκβιασμός προς την εργατική τάξη θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, και σαφώς με το σύστημα και τη διαπλοκή κερδισμένα.

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: ''Το ράσο δεν κάνει τον παπά'' Την ανατροπή των αντιλαϊκών κυβερνήσεων την οραματιζόμαστε επί δεκαετίες, και ο κάθε ένας από το μετερίζι του έπραξε και πράττει όπως μπορεί για την λύτρωση της χώρας μας και του λαού.
Δυστυχώς οι παθογένειες του Ελληνικού λαού κρατούσαν τα σκήπτρα και συνεχίζουν να υφίστανται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">