ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (Video)

Απείχε η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη , σήμερα το απόγευμα, στο Διαρκές Συνεδρίο του ΣΥΡΙΖΑ, και όπως εξελίχτηκε το συνέδριο πέρασε με πλειοψηφία η γραμμή Τσίπρα από την Κεντρική Επιτροπή  που αφορά τις συνεργασίες. Κατά την ψηφοφορία υπήρξαν τρία λευκά, ενώ απείχε η Αριστερή Πλατφόρμα.

O Αλέξης Τσίπρας σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο στάδιο του Φαλήρου παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, και δημοκρατία στους πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συγκεκριμένα σχετικά με τις συνεργασίες «Απευθυνόμαστε στο ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους καλούμε να συνειδητοποιήσουν ότι η μάχη που έχουμε να δώσουμε υπερβαίνει τις υπαρκτές διαφορές μας εντός της αριστεράς»

Ο κ. Τσίπρας στη ομιλία του κάλεσε όλους τους παραπάνω «να παραμερίσουμε όσα μας χωρίζουν και να εργαστούμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι για το τερματισμό της κοινωνικής καταστροφής, για την ανατροπή του μνημονιακού καθεστώτος, για μια κυβέρνηση που θα βάζει στο επίκεντρο τα συμφέροντα των πολλών».

Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">