ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη προφανώς διέπεται από εμμονές και συνεχίζει να επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρει: Πέρασαν δύο μέρες από τη σύλληψη του ''αρχιτρομοκράτη'', δολοφόνου, Χριστόδουλου Ξηρού, και ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία. Οι γυναίκες και οι άντρες τις Αντιτρομοκρατικής, με κίνδυνο της ζωής τους, αντιμετωπίζουν τους επικίνδυνους τρομοκράτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί σιωπά, τι έχει να κρύψει;, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Σπυράκη.

Θυμίζουμε αυτούσια τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου: Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος θεωρούνταν δραπέτης από τις 7 Ιανουαρίου 2014.

Ο Χ. Ξηρός συνελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας την ώρα που έβγαινε από σπίτι στην Ανάβυσσο, χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το ύφος της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, όπως και την εμμονή να αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεούται να συγχαίρει την αστυνομία, για όσα υποχρεούνται να ακολουθούν για τη τήρηση της νομιμότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «η κ. Σπυράκη εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού. Η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο».

Υποσημείωση Γ.Κ: Εμείς θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ότι η Ελληνική αστυνομία είχε τις πληροφορίες επί μήνες - γνώριζε ότι ο Χ.Ξηρός διαμένει στην Ανάβυσσο, και προκαλεί εντύπωση ο χρόνος τέλεσης της σύλληψης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">