ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας!



Αποτελούν ντροπή για τον τόπο κάποια κόμματα, πολιτικοί, και συμφέροντα.

Είμαστε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι συμφωνίες έχουν κλείσει, νταβαντζήδες, επώνυμοι, συμφέροντα, διαπλοκή, χορεύουν για άλλη μια φορά στη χώρα μας, ενόψει των εθνικών εκλογών, στη πλάτη του Ελληνικού λαού.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ''σύννομο'', συνταγματικά κατοχυρωμένο, αν και στις μέρες μας καταστρατηγείται βάναυσα, δεδομένου ότι στο σύνταγμα της Ελλάδος δεν περιέχονται οι παρασκηνιακές συμφωνίες μεταξύ συμφερόντων ένθεν και ένθεν.

Αν κοιτάξει προσεκτικά κάποιος τη σύνθεση κάποιων κομμάτων, πραγματικά τον στρέφει στην καθολική απαξία από την κάλπη. 

Ευαγγελίζονται την ηθική, σε μια Ελληνική κοινωνία η οποία ακόμη και σήμερα το 2015 είναι πουριτανική, και λειτουργεί με κριτήριο τις εντυπώσεις των άλλων. 

Αν κοιτάξει προσεκτικά κάποιος τι ισχύει λίγες ώρες πριν τις εκλογές, με διαπλεκόμενα συμφέροντα, εκδότες, δημοσιογράφους, εργαζόμενους (...), κ.τ.λ. και στον αντίποδα τι ισχύει σε επίπεδο κοινωνίας, το μόνο που μπορεί να πει με σαφήνεια είναι...

Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας, ποτέ δεν λένε την αλήθεια, ο κόσμος υποφέρει και πονά - πεινά, και σεις τα ίδια παραμύθια...Ας είναι, δεδομένου ότι επέρχεται μελλοντική εκκαθάριση...







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">