ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΕΦΤΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ

8/01/2015

Παραθέτω το σημερινό εφτάρι προς γνώση και συμμόρφωση σε μια διαλυμένη νεοελληνική κοινωνία, και παράλληλα για την ενημέρωση των αναγνωστών μας.

1) Μπορείς να αντιληφθείς τι διαμορφώνεται στη σημερινή πολιτική μας πραγματικότητα;

2) Γνωρίζεις ποια είναι η εσωτερική λειτουργία των οργανώσεων κομμάτων;

3) Μπορείς να πιστέψεις ότι όσοι και όσες έπονται (...) διαμορφώνουν εκ του ασφαλούς τη δική τους ανάδειξη και όχι όσα πρέπει να ισχύσουν;

4) Έχεις τη δυνατότητα να χαρακτηρίσεις όσους και όσες εκ του ασφαλούς λειτουργούν με γνώμονα τη φυσική εξόντωση των υπολοίπων;

5) Τα δημοκρατικά κόμματα λοιπόν, έχουν μετασχηματιστεί σε σύγχρονα σφαγεία, που κάποιοι γνωρίζοντες συσπειρώνονται με γνώμονα κατά των αντί «τασικών» δεδομένου ότι αυτοί προέρχονται από το ένα η το άλλο, η ανήκουν στο ένα η το άλλο.

6) Η συσπείρωση μεταξύ των, και εν γένει αυτό που διαμορφώνεται, δεν διαφέρει ούτε κατά κεραία από τις φασιστικού χαρακτήρα μεθοδεύσεις των ακραίων στοιχείων, που φαινομενικά για τις εντυπώσεις τρίτων καταδικάζουν δημόσια.

7) Σε ειδικές περιπτώσεις πολιτών, που αντιτάχθηκαν κατά των κομμάτων εξουσίας, αυτόνομα, σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, (πριν από όλους αυτούς) και δεχόμενοι τις κυρώσεις των κομμάτων εξουσίας επί τέσσερις δεκαετίες, οι μεθοδεύσεις από τη πλευρά τάσεων και συμμετεχόντων σε αυτές, επιφέρουν όχι μόνον τη δυσαρέσκεια, επιφέρουν παράλληλα και την γνώση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει - διαφοροποιηθεί - το ελάχιστο στην Ελληνική πολιτική μας πραγματικότητα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, Διώξεις και Κατασχέσεις
(Τέσσερις δεκαετίες διώξεων)

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Σημίτες, Σαμαράδες κ.α. απεδείχθη ποιοι είναι, τι είναι, και τι υφίσταται, άρα, όσοι προηγήθηκαν αυτόνομα όσων ειπώνονται σήμερα, πρέπει να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή.
Βρίσκονται;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΕΦΤΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">