ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φιλιππίνες: Φυλάκισαν μικρά παιδιά εν' όψει περιοδείας του Πάπα


Όπως γράφει σε δημοσίευμα της η dailymail.co.uk οι αρχές της χώρας συγκέντρωσαν δεκάδες ορφανά και μικρά παιδιά που ζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας, Μανίλα, τα έβαλαν σε κέντρα κράτησης και τα κλείδωσαν σε κλουβιά για να μην τα δει ο Πάπας Francis!

Σε μια κατάφωρη κατάχρηση της νομοθεσίας για την προστασία των παιδιών της χώρας, αστυνομικοί μάζεψαν εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια που εντόπισαν να τριγυρνούν στους δρόμους και τα κλείδωσαν σε βρώμικα κέντρα κράτησης όπου κοιμούνται σε δάπεδα σκυροδέματος, και όπου πολλά από αυτά ξυλοκοπήθηκαν ή κακοποιήθηκαν από τους παλαιότερους ενήλικους κρατούμενους, πεινασμένα και αλυσοδεμένα σε πυλώνες.



Με τη βοήθεια του 71χρονου Father Shay Cullen, υποψήφιου για Νόμπελ Ειρήνης, η Daily Mail απέκτησε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του κέντρου, και φωτογράφισε τα παιδιά να ζουν φυλακισμένα και αλυσοδεμένα σε πυλώνες.

Αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν μαζικές επιχειρήσεις για να μην αντικρίσει τα παιδιά στους δρόμους ο Πάπας ο οποίος θα επισκεφθεί την επαρχία Λέιτε.

Για αυτά τα παιδιά δεν υπάρχουν βασικά δικαιώματα,  δεν υπάρχει καμία εκπαίδευση, δεν υπάρχει ψυχαγωγία. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φιλιππίνες: Φυλάκισαν μικρά παιδιά εν' όψει περιοδείας του Πάπα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">